Latterlig trist, NRK

 

Vekterne ved sosialisthelligdommen har demonstrert at det ikke går an å være både sosialist og kristen

 

Hijab-klagestorm mot NRK får kringkastingssjefen til å reagere kraftig: – Jeg blir opprørt og lei meg.

Har fått 3000 klager på programleder med hijab – før programmet er sendt.

Her har vi et norsk flagg som vi veiver med på nasjonaldagen og på festdager eller ved begravelser, og så forfølger dere en kristen kvinne, et nyhetsanker, fordi hun hadde et bittelite kors på seg under sending, et kors hun hadde hatt lenge (arvet, som Sylvi Listhaugs, selv om det er større), som man nesten ikke kunne se engang så lite var det, mens dere nå tillater en muslim å bruke hijab. Dere sa at dere ønsker ikke at deres journalister eller nyhetsopplesere/programledere skal uttrykke noe dere ikke ønsker at de skal uttrykke; ikke kan stå inne for. Dere ønsker ikke å formidle noe som lukter av Jesus, den gylne regel, vår tidsregnings opphav, vår kristne grunnlov, nasjonal tilhørighet (kors i flagget), han som innførte forbud mot steining av “horer” og liknende. Vi skjønner.

Dette er mine ord til kristne: Ikke bry dere. For min egen del er det greit at alle mennesker demonstrerer hva de tror på. NRK har gjort det, ved å vise hva de tar avstand fra: Vårt norske flagg og vår grunnlov. NRK, på lik linje med sine mediapartnere som man finner i avishyllene og på tv-kanallistene, har løyet så mye at kristne bør være glade for å slippe å representere dem eller være med på å villede seere og lyttere til å tro at dette er noe Jesus står for, for Jesus er sannheten. Han er kjærligheten. Han forsvarte ikke Mohammed, men han ba oss heller ikke drepe de som tenker annerledes eller tror på noe annet. Han ba oss vise kjærlighet og gjøre godt mot dem, for da samler man glødende kull på deres fang. Stefanus ble steinet enda han var uskyldig, men hadde et smil rundt munnen og blikket vendt opp mot himmelen mens steinene haglet. Jesus tok ikke hevn, det var derfor han frivillig gikk i døden. Vi må forstå at NRK er ikke en talsmann for kristendommen, de bare formidler “verdslige nyheter”. Ofte sitert bibelvers i menigheter: “Vi er i verden, men ikke av verden.” “Mitt rike er ikke av denne verden”, sa Jesus, men det har vi ikke skjønt… Ikke kast bort tiden på verden, hvis dere mener at dere ønsker å bygge Guds rike. Forkynn evangeliet, ikke sinnsforvirret rød-brun sosialist-kommunist), blå (= amerikansk rødcaps), grønn eller gul politikk. Jeg tror de brune finnes både på den ytre høyre og ytre venstre side, eller så er jeg fargeblind. Da har dere kommet på avveie fra Misjonsbefalingen.

De kommer til å kalle oss for “nasjonalister” med negativt fortegn. De kommer til å ønske å fjerne flagget fra det offentlige rom, som de gjør i USA, eller lage et nytt “ikke-religiøst” flagg som symboliserer intoleranse for hva våre forfedre stod for; kristendommen, men toleranse for en “felles økumenisk gud” eller noe liknende “Inkluderende og ikke-støtende”. Jeg er helt sikker på at Jesus ikke har noe imot å slippe å bli assosiert med oss “kristne” skandinavere slik vi lever, og korset er en vanære for ham; det at slike som oss misbruker hans navn og verk på den måten. Gled dere bare over at de viser ansikt, sin forakt for alt som kalles hellig og godt. Det kan vi vel takke oss selv for, vi kristne som støtter Israel, med tanke på hva det landet har gjort? Det blå luftstlott. Kristendom er i dag det samme som “Støtt Israel” og hvor mange kristne er det igjen som kan se hva Jesus egentlig sa? De er få, og de er truet til taushet av de som slikker Israel og jøder opp etter ryggen, og beskylder dem for å være antisemitter når de blir sinte på hva Israel gjør mot f.eks palestinerne. Denne artikkelen skriver Aftenposten om å lytte til de stille barna, mens de sendte mine eposter i retur. Morsomt. Hva skal man med kristne skoler hvis vi oppdrar fanatikere som gjør akkurat det samme som f.eks muslimer som forkynner jødehat eller venstresidefolk som tiltrekkes av kommunisme og ser ned på kristne? For et teater. En helt vanlig mann sier det jeg føler på. Bare fordi vi både dere og jeg bruker sko, betyr ikke det at vi må være sammen. Det finnes ingen politisk leir for meg. Det løpet er kjørt.

For noen få uker siden leste jeg en artikkel, muligens en leder eller bare en “spaltist”, som snakket veldig høytidelig om at det er mulig å både være kristen og sosialist. Nå klarer jeg ikke å finne noe annet enn kristne som er skuffet over at NRK spiller “Fy Faen” musikk, men sensurerer lovsang. Hvis vi derimot ser litt enkelt på ting, og litt bort fra alle de svulmende forklaringene, så går det tydeligvis ikke an å være både kristen og sosialist i deres helligdom, NRK. De sier at fordi “ankerdamen” med kors i halsen (som var mikroskopisk og ikke noe hun brukte for å evangelisere, men bare fordi det alltid har betydd mye for henne personlig, og hun ble overrasket over de sterke reaksjonene og fjernet korset under sending) hadde en slik viktig stilling som jeg antar det å være et “anker” er  (hun er vel journalist og skal hente inn nyhetene selv), mens den muslimske jenta som nå er ansatt som får bruke hijab under sending får lov til å gjøre det fordi hun bare er nyhetsoppleser, så er alt i sin skjønneste orden under navnene “stillingsbeskrivelse” og “kleskode” tilknyttet de forskjellige typer stillinger. Det var den rettferdige dommen til dommerne som skulle behandle klagene hvor kristne føler seg diskriminert. De er alle på samme “hus”, men samme regler gjelder ikke over hele huset. Noen er friere enn andre. Men hvem var de som produserte eller hentet inn nyhetene som den muslimske jenta bare skal lese opp? Hadde de noen symboler på seg eller en usynlig tro som kan påvirke nyhetene i “farget” retning for seerne og tilhørerne? Livet er mer enn bare dress, kjole og smykker. Det finnes noe som heter sjel, ånd og tro (politisk eller religiøs).

Det var et forskjellig regelverk for de to stillingene. Allikevel sier de jo at vi vil ikke ha noen religiøse symboler under våre “ankerjournalistsendinger” fordi folk kan tro våre sendinger er “farget” av noe vi ikke selv ønsker å “forkynne”. NRK har ingen religion, bare en sosialistisk religion. Det ser man ved å se på treet; “Man skal kjenne frukten på treet.” NRK er så å si kjemisk renset for kristendom, men kristne i Norge har i alle år vært tvunget til å sponse deres sosialistreligion via en skyhøy lisensavgift, som vi inntil nylig kun har kunnet nekte for å betale ved å ikke ha TV eller plombere den. Nå har jeg hørt at det skal bli like ulovlig å nekte å betale kringskastingsavgift som det snart blir ulovlig å boikotte Israel i USA (skal straffes med skyhøye bøter og 20 år i fengsel). Er ikke alt dette et brudd på menneskerettighetene og trosfriheten? I tillegg har vi som kunder lov til å klage over en vare vi ikke ønsker på alle andre steder i Norge, så hvorfor skal fjernsyns- og forkynnere (politiske) varer helliggjøres? Det er jo nesten blitt blasfemisk å ha en annen tro på hva sannheten er eller hvilken tilhørighet som ikke er løgnaktig enn den NRK har. Får deres nyhetsopplesere lov til å ha Arbeiderpartirosen i halsen eller sataniske/New Age-smykker? Snart må dere jo opprette en avdeling som kan granske de små smykkene oppleserne eller ankrene dere har i halsgropen, bare for å være sikre på at de ikke uttrykker noe som kan være krenkende for seerne? Det er jo en fin måte for Ap å skape nye arbeidsplasser på? Jeg skjønner ikke at dere ikke får nervøst sammenbrudd av å gå ut på gata og se hva nordmenn har i halsgropene sine, for dere må jo føle dere veldig støtt over alle disse løgnerne som er uenige med deres verdenssyn?

Dette var jo egentlig en veldig fin test på vår moral, kristne. Noen vil ikke klippe muslimer som kommer inn med hijab fordi det gjør oss nervøse, eller kanskje var hun ikke kristen men bare en redd frisør? Kristne skal ikke være redde, men huske: “La ikke hjertet bli grepet av angst, stol/tro på meg (Jesus), i Min Fars hus er det mange rom.” Den hengte jeg opp på veggen min da jeg gikk i 6. klasse etter seks år med intens mobbing, kanskje fordi jeg var kristen. Min ikke-kristne venninne klagde aldri over det, for det hadde ikke hun noe med. Men Obama/Det amerikanske militære sørget for å skarpt irettesette en kristen kvinne som jobbet under dem fordi hun hadde et lite skriftsted på pulten sin som sa noe som står i Det nye testamente om at “Intet våpen som smis mot oss skal ha noen framgang”, og det betyr at i Jesus spiller det ingen rolle om de steiner deg, fordi Jesus sine armer venter på den andre siden, og Djevelen har uansett tapt. Så langt strekker “sosialistreligionen” sin toleranse seg, dit men ikke lenger: Fjern bibelvers fra din personlige arbeidspult! Den uttrykker ikke noe vi ønsker å uttrykke. Morsomt, tapere. Selv sponser det amerikanske militærvesen alle hedenske kurs (den nye anerkjente økumeniske fellesgud) det går an å sponse for sine ansatte, bare ikke kristne kurs. Dere får deres eget rom i himmelen, kanskje til og med sammen med en eks-muslim, i henhold til Det nye testamente. Jesus ser ikke til det ytre, men til troen i hjertet. Om så jeg valgte å gå med hijab eller heldekkende nonnedrakt fordi jeg ville be og profetere kontant, “leve i herren”, så hindrer ikke klesdrakten meg fra å komme til himmelen, bare fordi den likner på en muslimsk eller konservativ jødisk kvinnes klesdrakt. Om vi bruker hodedekke under profetering og bønn der oppe, vet jeg ikke, men millioner av kristne kvinner rundt omkring i verden gjør det nå. Hvor muslimske kvinner er eller hvordan de går kledd når de kommer til Paradiset hvor jomfruene holder til, vet ikke jeg, men det gjør sikkert de. Jeg har bare lest Bibelen, ikke Koranen.

Kanskje er det på tide av vi kristne heller kan konsentrere oss om vårt åndelige kors; “Å ta sitt kors opp og følg Meg (Jesus)”, i stedet for å være fanatiske angående metallklumpene vi har i halsen mens vi forsvarer blindt og frekt Israels samme overgrep mot palestinere og mange andre søsken og mennesker med annen tro enn jødedommen i andre land, og deres rett til å eksistere og bære sine symboler? Vi er fanatisk opptatte av å kneble palestinernes protester mot Israel og jødedomstilhengerne, men det var ikke det Jesus kalte oss til å gjøre. Nå har vi fått smake samme medisin. Hvordan smakte den?

Jeg er enig med Trine Eilertsen. Hvis Sylvi Listhaug er så opptatt av sin rett til å bære kors, hvorfor da ikke ta til motmæle mot hatet mot den muslimske jenta, som selv “tar til motmæle mot visse grupperinger i det muslimske miljøet” sin rett til å bære noe som betyr mye for henne. Vi har jo alle en menneskerett til å ha en tro og å uttrykke den på forskjellige vis, bare vi sitter på rett rom i NRK-helligdommen hvor de bruker hvilke smykker de så enn selv vil. Når tok det kristne nyhetsankeret eller vi opprør mot fanatismen i egne kretser som ikke er bygd på kristen dom men “Vi skal innta landet” (hele Kanaan) eller noe i den retning; “Palestina og palestinerne har aldri funtes”, “Israel tilhører jødene”, mens vi vender det døve øre til den israelske DNA-forskeren som har funnet ut at kun 2 prosent av de som bor i dagens Israel er jøder/semitter, men kommer fra det gamle landet/området Khazaria. Dere til og med sensurerte linken jeg la igjen på dagen angående dette, dere rasister. Dere har skremt meg. Dere hører kun på den info dere selv vil høre, og støtter blindt “semitter” og Israel, mens dere rett og slett bæsjer og urinerer på Det nye testamente og Jesus i praksis, og oppdrar flere “hatere” som har valgt å stå på politikkens side i stedet for på Jesus sin side. Vi bør skamme oss dypt og inderlig, og omvende oss. For kristne sosialister og nyhetsankere i NRK som ikke får bære kors; det er jeg personlig bare glad for, siden Jesus ikke er sosialist. Han sa “Mitt rike er ikke av denne verden.”

Politisk redaktør Trine Eilertsen:

«Tenk hvis Listhaug kunne ta avstand fra Faten-hatet. Det hadde vært noe.»

Norwegian National Anthem – “Ja Vi Elsker Dette Landet” (NO/EN)

Vi uttrykker som kristne noe de ikke ønsker å formidle. Hvorfor kaste bort penger på å sponse dem? Vi er jo ikke en del av “deres” land. Vil de ikke ta imot oss budskap så gå til en annen “by”. Freden vil følge med oss i våre hjerter.

Sosialistenes nasjonalsang om “frihet for alle”….

Lift Every Voice and Sing – Al Green & Deniece Williams

Demonstrasjon av “dere er i verden, men ikke av verden?”

Take 6 “Biggest Part Of Me” [Soul Train September 24, 1994]

Take 6 “Biggest Part Of Me” [Soul Train September 24, 1994] Disclaimer: No Copyright infringement intended.

Når ble Jesus og Gud for; på lag med, Frihetsgudinnen ISIS?

Er ikke det å ta seg litt vel til rette på vegne av kristenheten å kalle “Libertysangen” gospel og stille seg opp foran Isis? Bare det å plassere det amerikanske flagg eller et hvilket jordisk land som helst sitt flagg bak den kristne talerstolen kan for mange oppfattes ille (som der Joe Ligon sang “Heavy load”), siden Jesus sa uttrykkelig at mitt rike er ikke av denne verden. Allikevel dekorerer de fleste kristne frimenigheter veggene sine med Israels-flagg etc, som om vi var blitt med i FN eller NATO -riket, for det gjør også de. Det eneste flagget jeg ennå ikke har sett der er de homofiles, de som bruker Guds regnbue, som kristne ser på som en pakt mellom Gud og mennesket etter syndefloden, på sine vegger.

BeBe Winans er en veldig kjent gospelsanger. Har ikke han hørt om avguder og hva man skal gjøre med de?

BeBe Winans “Lift Every Voice and Sing” (2012)

Gospel explotion

Gladys Knight & BeBe Winans “Lift Every Voice & Sing” (2012)

Med tanke på at mange oppfater Norge som et NATO eller sosialist/kommunist -land, kan det oppfattes ille av mange ofre for disse å bli møtt med det norske flagg pga av hva de forbinder det med…

Her brukes det norske flagg som altertavle:

21:03 – Handel’s Messiah (Wise Men Medley)

Det amerikanske flagg i rom hvor kristne tilber? Er Jesus amerikaner? Hva tror dere kristne syrere, irakere eller andre ofre for den verdslige regjeringen synes om dette da?

Heavy Load – Joe Ligon & The Mighty Clouds Of Joy, “All That I Am Chapter 1”

Uansett, takk for all den fine musikken.

Harald Eia, komiker, og Dagen-redaktør Vebjørn Selbekks synspunkter blir sett nærmer på av antropolog

Hijab til hodebry

American Total Solar Eclipse: Gassed!

NRK tar bare over “sporten” som har pågått lenge i USA: Å gjøre det straffbart og skammelig å heise flagg i det offentlige rom. “Regnbuen” (som homofilie har overtatt som symbol på noe Gud har satt som tegn på en fredspakt) er mer akseptert enn ens eget flagg.

American Patriotism vs. VA’s Anti-Americanism

By Robert Rosebrock on August 12, 2016

By Robert L. Rosebrock

LOS ANGELES – Last Sunday was the second day of competition at the 2016 Summer Olympic Games being hosted in Rio de Janeiro, Brazil.

Instead of watching the Olympic Games in the comfort of his home like everyone else, Ted Hayes, “Mr. Patriot,” attended the 438th consecutive Sunday Rally of the Veterans Revolution to “Save Our Veterans Land” and to “Bring Our Homeless Veterans HOME.”

While American Flags were being hoisted and celebrated in honor of our Olympic Team representing the United States, Mr. Patriot was hoisting his own American Flag outside the Los Angles National Veterans Home in honor of the men and women who have defended our Nation´s Colors for more than two-and-a-half centuries.

Les resten

 

Veterans Todays journalister har funnet ut at sponsorene bak terroraksjoner har sine røtter i Israel, ikke bare på den røde (kommunistiske) side, men også den blå (høyreside), og både “Demokratene” og “Republikanerne (GOP)” er sponset av pengesterke krefter med base i Israel, som tjener ikke USAs, men Israels sak. Akkurat som storkrigene. USA får betale regningen med tapte soldaters liv, og betale regningen via skatt for alle våpnene som sendes til terrororganisasjoner i Midtøsten i kampen om naturressursene, med ordet “dikator Ditt og Datt” på fjernes fra makten…

 

ADL reports 1000% surge in online donations after Charlottesville rally

4
13

[Editor’s note: While this funding boost is not the reason behind the Charlottesville fiasco, it is certainly a welcome bonus for the perpetrators – the ADL and the rest of the Israeli lobby, the SPLC, AIPAC and B’nai Brith.

Yes, the Israeli lobby is behind Charlottesville and the rest of the attacks on US society that are, ultimately, intended to destabilise and perhaps even destroy the USA by turning left against right black against white, dividing and conquering in a ploy straight out of The Protocols of the Learned Elders of Zion. Ian]

Les resten:

ADL reports 1000% surge in online donations after … – Veterans Today

23. aug. 2017 – The group, which combats anti-Semitism and bigotry, reported a 1,000 percent increase in online donations during the week beginning Aug. 13, one day after the Charlottesville rally. The ADLsaid it received six times as many individual donations as during an average week this year, mostly from first-time …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s