Selvutslettende tro, Hareide – Liker du ikke kors og dåp?

20.08.2017 15-48 Publisert

Lammesang, ding, dang, dong… Ikke mist evighetskronen

 

Det er greit av kristne er kalt til å “korsfeste” seg selv (“jeg”-et og “kjødet”, det vil si det som er “ego”, lystene, tomt selvhevdelsesbegjær), selv om det å bære sitt kors ikke handler om gull, sølv eller metallstykket man har rundt halsen, men å gjøre, si og mene det samme som Mesteren Jesus gjorde, og gjøre hva han sa, noe som de sier er lett; “Dere har ikke møtt noen uoverkommelig fristelse”, men bare “Dere har ikke gjort blodig motstand mot synden” (fritt oversatt; vi gidder kanskje vanligvis ikke kjempe mot fristelsene, men ønsker de hjertelig velkommen). “Kjøttet står Ånden imot…”, som Bob Dylan tar for seg i “Pressing on”. Noen tror på arvesynden, at vi ikke er i stand til å unnlate å synde, men det klarte faktisk Jesus, med Guds hjelp, for han var fullt ut menneske, selv om han var og er Guds sønn. Det nekter den katolske kirke for, og Bob Dylan er katolikk. De mener Jesus var først og fremst gud, ikke menneske.

Pressing On With Regina McCrary & Chicago Mass Choir

– Så Jesus sa at “Mine søsken er de som gjør min himmelske Fars vilje.” Vi skal ikke legge noe til Guds ord. Jesus ble født i gammeltestamentlig tid, men da han dro var vi kommet inn i nytestamentlig. Derav vår kristne nye tidsregning. Vi bruker ikke jødisk eller arabisk tidsregning. De lever i en annen tid enn oss; de har en alternativ tidsregning, og hvilket år de er inne i, vet jeg ikke. Som kineserne som nå er inne i Hanens (Hønens/Hønsens) år. Det er ikke feil å bruke ordet “høne” slik vi nordlendinger gjør, men siden østlendinger sier “høns” så tror mange at det bare må være slik. Det handler om dårlig selvtillit fra resten av landets side. Derfor prøver de nå å tilnærme den nynorske ordbok til bokmålsordboken.

Når det gjelder ordet “spredt” skulle jeg egentlig ha likt det, for jeg sier alltid “spredd”. Vi ikke-østlendinger har også et rikt språk, som ofte er nærmere svensk enn det danske (bokmålsnorsk = dansk, bare litt “revidert” og forkortet fra “aa” til “a”, for å ikke overdrive og høres ut som om vi har satt en potet fast i halsen på permanent basis, som danskene.) – Dessuten fikk jeg høre de 9-10 årene jeg sang i gospelkor at svensk var et mer poetisk språk, derfor sang vi veldig mange svenske og amerikanske sanger, når vi ikke sang bokmålssanger og muligens noen nynorske salmer som jeg ikke vet om jeg kan telle på fem fingre engang, for det er ofte litt “ukult” (ukulele) for barn og tenåringer, selv om vi nordlendinger har nesten et identisk ordforråd med nynorskordboken. Jada, min far ga meg “Skriv nynorsk, snakk dialekt” -nål til å ha på brystet (som jeg straks la i skrivebordsskuffen), jeg fikk 5 i nynorsk, men valgte bokmål som skriftspråk. Jeg skal ikke legge all skyld på min flinke lærer, Jarna, men det var så mye Tor, Odin, Frøya, Hugin og Munin -analyse og stilskriving de tre årene at jeg fikk litt overdose, siden jeg har vokst opp med ordbøker, islandske, norrøne, gammelnorske, nynorske sanger og måtte rydde vekk lulesamiske og andre samiske ordbøker, som jeg ikke kan et kvekk av, bare for å få plass til potetgullskåla og Rødbrusflasken på bordet hver gang jeg ville se på “Fame” eller NRKs barne- og ungdomsprogrammer, for jeg måtte være i seng når Derrick eller Hitchkock begynte, for å oversette sånne kokker ble for slitsomt for min familie, siden jeg krevde at mine søstre, min bror og foreldre oversatte alt muntlig for meg (simultantolkning), og min far til stadighet måtte ta sofaputen over skjermen for at jeg ikke skulle se støtende ting for barnesinn. Til slutt gjemte jeg meg bak sofaputen for å se hva jeg ikke fikk lov til å se, men begynte å le så jeg ble oppdaget. Det ble med den ene gangen, for de lærte seg gjemmestedene mine (bak de lange stuegardinene også).

Norske verdier kan ikke tas for gitt

Knut Hareide sier mange bra ting, og han fikk meg til å tenke på da jeg bodde i Gamla Kungsängen i 1989-90. Det skulle være valg i Norge og jeg fikk beskjed om at jeg kunne stemme der i Stockholm, men for en jente som har vokst opp i en bygd hvor det ikke var veinavn og man orienterer seg etter fjell, hauger og knauser for å finne ut hvor man er, som indianerne gjorde, var det ikke bare-bare å finne frem. De sa hvor det mørkrosa, muligens gulbrune av murstein som så ut som et lite slott -bygget var hen, men da jeg var ferdig med bibelskole, lagerjobb og pendling, ble jeg svett bare av tanken og “d…t” i hele stemmingen, for ikke å bli helt utslitt, da mørket hadde senket seg for kvelden. Jeg presset meg mye på den tiden, og spiste ikke så mye – selv om jeg aldri sultet. Mine foreldre hjalp meg hver gang det “kneip”, men jeg savnet mammas deilige hjembakte brød og til og med norsk Kneippbrød. Det var som å komme til himmelen da mine romkamerater hadde vært i hjemlandet og kjøpt Kneipp for 5 kr pr brød. I svenske butikker fant jeg bare seige såkalte sunne grove, brune sirupsbrød til over 30 kr pr stykk, noe jeg syntes var rådyrt. De smakte jo ikke godt engang…! Svensker fikser sild, ostekake og sånt, men ikke brød.

En gang fikk jeg høre at de damene jeg bodde sammen med skulle dra til Stockholm for å feire 17. mai, noe som overrasket meg. Denne gang klarte jeg faktisk å komme meg fram nesten i tide, for det var som sagt vanskelig for meg og ganske overveldende å lese kart og finne ut selv hvordan man skulle komme seg dit med busser og tog, for det var ikke noe nummer jeg kunne ringe eller internetthjelp å få, så da jeg kom dit var selve togmarsjen over, hvis det overhodet var noen. Jeg husker ikke hva jeg hadde tenkt å stemme, for å være ærlig. Alle nordmennene stod på “Skansen”, tror jeg det het, på grønne plener – og jeg kjente igjen alle bunadene, men plutselig så jeg noen “irr”-gule, blågrønne drakter med skrikende farger som jeg aldri hadde sett før. De så veldig “svensk flagg” ut, så jeg skjønte at det måtte være svenske bunader. Der og da fant jeg ut at våre bunader er finere. Sorry, svensker, men sånn er det bare.

Så, jeg lurer på om de nordmennene marsjerte i tog i gatene rundt Skansen og sang den norske kongesangen og mye sånn “Norge mitt Noreg, Gud signe”? Jeg lurer på hva svenskene tenkte da. Egentlig følte jeg meg veldig uglesett i Stockholm og særlig Uppsala, året etter, og til og med noen ikke-kristne nordmenn på flyplassen sa at folk rynket brynene når de sa at de var norske. “Är du en sådan Livets Ordare…?” Hun var ikke det, men legestudent ved universitetet der. Kirsti Sparboes “En student fra Uppsala” klinger i mine ører... den gang det var “sexy” å være det. Å være kristen oppfattes som alt annet, bortsett fra Carola, som også vanket i de kretser på de tider og fikk gjennomgå av vår kjære trubadur, Øystein Sunde, om trusene som vistes.

Kirsti Sparboe – En student från Uppsala 

Carola-sangen

Gitarkameratene,Øystein Sunde- Frk. bibelstripp

Jeg tror hennes truser er omtrent like usynlige som Sundes, men han har kanskje ikke lett grundig nok for å se de? Take a closer walk / look, slik Elvis Presley sang og gjorde.

Carola – Invincible (Sweden) 2006 Final

Når Knut Hareide begynner å snakke om “jødisk” rettferdighetskulturarv her til lands, så skjønner jeg jo hva han mener. Han tenker på de ti bud. Jesus sa at himmel og jord skal ikke forgå før alt av loven (Moseloven) er oppfylt. Han sa også at han var lovens oppfyllelse. Helt enkelt: Jesus oppfylte hele lovens bud på vegne av oss alle, vi tapere som ikke klarte det og derfor blir dømt ut fra loven, for at vi skulle slippe å bli dømt og straffet under Moseloven. Saken fullført og avsluttet, ingen grunn til å konkurrere om førsteplass mer. Bruk kreftene på å hvile i Herren. Han sa at han gav verden et nytt bud, som er summen av hele den gamle loven: “Det du vil at andre skal gjøre mot deg, skal du også gjøre mot dem.” Den gylne regel er ENESTE basis for kristendommen. Det betyr, kast den gamle loven; et testamente som er utgått på dato i søpla, for jeg har kommet med noe helt nytt og enkelt. Den som tar imot meg i tro og gjør det Min himmelske Far sier dere, via Den Hellige Ånd – som kom på pinsedag til alle som vil ha den – skal bli frelst og få nåde, og ikke bli dømt. Hvis vi ber han, Jesus, om tilgivelse for våre synder, vil Gud gi oss nåde fordi Jesus oppfylte loven til punkt og prikke, og Han er fornøyd med ham (som Han sa da Jesus ble døpt av døperen Johannes. “Dette er min Sønn, Den elskede som Jeg har behag i.” Lyd ham. Han kommer til å rettlede oss i hverdagen, og vi skal gå inn i “ferdiglagte” gjerninger.

Kristne har blitt hjernevasket av sinnsforvirrede løgnere og skurker sendt av Satan for å stjele kristendommen fra oss, og gjøre oss om til det Paulus sier i Galaterbrevet 3, “forhekset”, fordi vi prøver å gjøre oss selv rettferdige ved å holde Moselovens bud, og derfor korsfester vi Jesus på nytt. Vi har ikke forstått hva “jødisk rettferdighetslov” er. Kristendommen er bra nok i seg selv, men hver gang vi vender blikket tilbake til loven (loviskhet, jødisk “rettferdighetslære”) så forsvarer vi samtidig steining av homofile, hekser og trollmenn (oss selv), håndavkapping av tyvers hender; de som plukker aks på sabbaten (og Jesus irettesatte fariseiske rabbinere, skriftlærde, som ville “ta” og dømme hans disipler for å plukke aks på den dagen, og sa “Menneskesønnen er herre over sabbaten”, “hvem av dere drar ikke deres okse opp av en grøft den har falt i på en sabbat, dere hyklere!”, og må begynne å ofre geiter og bukker (eller okser) for å blidgjøre Gud, som helt klart har sagt at det eneste offeret Han aksepterer er det blodet Jesus ga på korset, da han tok på seg straffen for all verdens synder: Lammet Jesus. “For han ble såret for våre overtredelser, knust for våre misgjerninger. Straffen lå på ham for at vi skulle ha fred og ved hans sår har vi fått legedom”, sang vi til krampa tok oss i barnekoret og tensing. Det er hentet både fra Jesaja og fra Det nye testamente.

Så husk at Norge ble grunnlagt på kristendommen, ikke jødedommen. Jødedommen er noe helt annet, “rettferdighetsmessig”. Det er fint at vi tar til orde mot forfølgelse av jøder, på lik linje med arabere (muslimer), kristne, buddhister og hva det måtte være, men ikke kall Norge jødisk, for vi er ikke det. Det bor jøder her, men Norge ble ikke grunnlagt på Moseloven, det er riv ruskende galt å si, for da gjør den snille Hareide seg om til en trollmann og korsfester den Jesus han sier han tror på, i henhold til Galaterbrevet 3. Dette til etterretning. Du må kjenne hvem du identifiserer deg med. Jøden Judas’ moral er veldig oppskrytt. Historiker Katherine Frisk vil informere deg nærmere om det. 🙂

Troens far, Abraham, var ikke jøde men armener, for noen har malt over steinen med info hvor han kom fra, og nå vil “jødene” ødelegge et av de få siste kristne landene på jord, og vær så snill, Hareide, vær ikke med på det du også. Uten tro er det umulig å blidgjøre Gud. – Og hvis du holder deg til det, så kommer du en gang til å få en hvit sten og en krone, for de som holdt ut. Et barn er født. Som du høster skal du så. Man planter et korn, det kommer opp en plante. Man “dyrker” en perle. Jesus er roten (det hev ei rose sprunge ut av ei rot…), hans nye himmel er bygd av Guds perler/edelstener og Jesus, lammet, er den som er oss gitt. “For unto us a child is born, unto us a son is given, and the Government shall be upon his shoulders. He shall be called wonderful Counselor…” De som vandret i dødsskyggens dal har sett et lys…

Johannes Åpenbaring 2

  17 Den som har ører, hør hva Ånden sier til menighetene!
        Den som seirer, vil jeg gi av den skjulte manna. Og jeg vil gi ham en hvit stein, og på steinen er det skrevet et nytt navn som ingen kjenner uten den som får det.

Min hore er bedre enn din hore. – Abraham kom fra Ur i Armenia, av …

Abraham kom fra Ur i Armenia, av historiker Katherine Frisk (2 fruer i 1 smekk). 31.10.2016 kl.07:40 i Kristendom · Ingen …. Poof goes the Judah weasel! …. *Ur*.

Anti Christ Rising in the Nagorno-Karabakh | Veterans Today

By Katherine Frisk on April 9, 2016. Poof goes the Judah weasel! …. Judah holds the sceptre until Shiloh comes and relinquished it when Joshua entered the …

Greater Israel and the Tale of Two Temples | Veterans Today

Greater Israel and the Tale of Two Temples. By Katherine Frisk on August 18, 2016. Ayn Dara and the Syrian Connection. greater-israel. by Katherine Frisk.

Israel, the Jews and Zionism | Veterans Today

18. mai 2015 – A true believer in the Convent and the Ten Commandments due to the first Commandment, … Israel is the southern African tribe of the Lemba.

30. jul. 2017 – Mrs. Golda Meir, Israeli representative, in her statement before the …. “With effect from 4/10 the broadcasts of the ‘Voice of Israel‘ have been renewed. ….. Unless we get rid of (((the Tribe))) once and for all, Planet Earth will be …

A Tale Of Two Kingdoms – Israel and Judea | Veterans Today

6. des. 2015 – The Kingdom of Judea, with the tribes Judah designated as king and Levi the priesthood; and the Kingdom of Israel, the ten tribes with a …

Jews Must Die If They Have To | Veterans Today

10. okt. 2016 – The ten tribes of Israel from the Northern Kingdom of Israel do not want to be ruled by or dictated to by the kingdom of Judea, or subject to their …

Hebrew, Israelite and Jew | Veterans Today

28. jan. 2015 – These are the twelve tribes of the House of Israel, but also known …. a large number of European nations derive their origins from the ten tribes.

GORDON DUFF: ISRAEL WAS RIGHT ALL ALONG

128
53

MORE RIGHT THAN EVEN THEY KNEW

By Gordon Duff STAFF WRITER/Senior Editor

Forever, Israel told us that the Arab nations couldn’t be trusted, that they were ruled by duplicitous back stabbers.  Now, Wikileaks has proven that right beyond question.  It turns out, the Arab world, all those nations that we thought were preparing to attack Israel, you know, the ones whose tanks were getting ready to close in on Tel Aviv, were actually on Israel’s side.  Wikileaks tells us that, since 1979, the countries the US has given Israel more than a hundred billion dollars to protect themselves from where actually working with Israel all along.

Boy, that must be egg on America’s face.

Not only that, Israel had been telling us all along that these countries were petty dictatorships, run by liars and fools, petty criminals who would sell their own people down the river for a dollar.  Now we find those same criminals and dictators have been working with Israel for over 30 years, information from Wikileaks that has the people of these Middle East dictatorships reeling in shock.

So, now we have it, the Gulf States, Saudi Arabia, Jordan, Turkey, Egypt and others, several others, all nations America had been told time and time again were preparing to attack Israel were, in fact, allied with Israel against Iran.  This means, of course, that when Wikileaks put this information out, it didn’t really expose the American government but rather two other groups:

  1. Israel:  A nation that pretended to be a poor victim while becoming a nuclear power and the third largest arms exporter in the world, in fact selling billions in weapons each year to the very nations they convinced Americans were ready to attack them.  Bravo Israel!!
  2. The Press:  For decades, the press has grossly misrepresented political alignments within the Middle East, creating an atmosphere of fear and threat, terrorizing the Jewish community in the United States with decades of outright lies and total fabrications.  Do we cheer liars and criminals?  Sure we do.  Hurrah for the press, champion liars of the world!!

MIDDLE EAST REALITIES

Les resten:

GORDON DUFF: ISRAEL WAS RIGHT ALL ALONG … – Veterans Today

By Gordon Duff, Senior Editor on December 6, 2010 ….. Ron Paul 2012 December 7, 2010 at 10:28 pm ….. stated wikileaks is part of a big trick on the USA from the Tribe (Israel and their “American” jewish and genile henchmen/traitors).

Et hedensk tempel (Satan-tilbedelsessted) stod opprinnelig hvor de vil ha et “tempel for Gud” som rettmessig er deres (tomten), men det stemmer ikke, her forklarer historiker Ian Greenhalgh hvorfor:

Israel & Jews have no legit claim to Temple Mount | Veterans Today

26. jul. 2017 – There was never a Jewish temple on the Temple Mount, most certainly the …. In his excellent book “The Western Wall,” Meir Ben-Dov wants it to be clearly …. “He (the Sultan) opened his store of silver and gold and took several bags of … For some thirty days, more than ten thousand people cleared away …

Greater Israel and the Tale of Two Temples | Veterans Today | Page 25

18. aug. 2016 – But what has this got to do with Greater Israel and two temples? …. According to the Judaic view, the ten tribes of Israel have been conveniently ….. If it was completely destroyed, all its treasure, gold, the Menorah and the Ark …


 

Earth, Wind Fire – That’s the way of the world.

Live performens EarthWind and Fire at the NorthSeaJazz at rotterdam the netherlands That’s the way of the world.

Tiffany Evans – Who Am I (Tarzan 2).avi

In the Stone (Philip Bailey / Earth Wind & Fire)

Forskjellen på den katolske kirke og den Lutherske protestantiske (tidligere Statskirken) er at vi sier som Maria sa om sønnen; “Alt han ber dere om skal dere gjøre.” Det hadde hun lært var lurt.

Det katolske kirke ærer Maria og hører på hva hun sier i synene de har av henne, mens de går imot Guds ord og sier at det var lettere for Jesus enn for oss å være lydig mot Gud, siden han bare er Gud og ikke “ordentlig” menneske som oss, men det stemmer ikke med Skriften, for den forteller at Jesus ble fristet på lik linje med oss, var vel kjent med sykdom og smerte, men han elsket ikke sitt eget liv høyere enn Gud, derfor gikk han i døden for oss alle, for å redde de mange. Han var fullt ut et menneske, som vi, men han syndet ikke. Han hadde ingen “særfordeler”. Han hadde ikke engang et sted hvor han kunne hvile: “Revene har huler… men Menneskesønnen har ingen steder han kan hvile sitt hode…”

Johannes 2

Den tredje dagen var det et bryllup i Kana i Galilea. Jesu mor var der.  2 Også Jesus og disiplene hans var innbudt.  3 Da vinen tok slutt, sa Jesu mor til ham: «De har ikke mer vin.»  4 «Kvinne, hva vil du meg?» sa Jesus. «Min time er ennå ikke kommet.»  5 Men moren hans sa til tjenerne: «Det han sier til dere, skal dere gjøre.

Rance Allen Group (Miracle Worker) 

“Begravet med Kristus, oppstått med Kristus.”

“Dåp”; under vann. Man begraver selvet (det gamle syndige menneske) og kommer opp som et nytt frelst ved nåde -menneske), hvor Jesus tar bolig i en via Den Hellige Ånd. En dag skal vi alle bli reist opp fra havet, fra jorden hvor vi er begravd eller om de så svever oppe i verdensrommet, slik de som døde under terrorhandlingen mot Columbia-romskipet gjør. Vi skal bli ikledd en åndelig kropp (kvitt vårt jordiske telt; kroppen, og ikledd en åndelig kropp lik den Jesus hadde da han oppstod fra de døde, fra Dødsriket, og fór opp til himmelen med, hvor han sitter ved sin Fars høyre hånd og venter på at alle hans fiender skal bli underlagt ham som en fotskammel, og en dag skal vi alle enten brenne i Ildsjøen med våre åndelige kropper eller være i Det nye Jerusalem, på det himmelske Sions fjell, det nye åndelige Israelsfolk. Så enkelt er det. Denne verden skal gå til grunne, også “Israel” og Sodom og Egypt-byen Jerusalem, så det er ingen vits i å drasse med seg menigheten ned til Klagemuren og et gammelt Satan-tilbedelsessted. Bruke heller pengene til flybillettene til å gi til de fattige, disse pengene som det hefter seg så mye urett ved.

Noen er begravet i verdensrommet, men Gud kan hente hvem som helst derfra, høyt eller lavt, ikke noe problem for Han som skapte universene. En dag, under dommen eller frikjennelsen, skal vi møtes igjen, vi som ble skapt av samme materiale/materie, da Gud skapte solen, månen, jorden, havet og alt som er. Sånn sett er vi ett, av samme leirklump.

Patti LaBelle: Way Up There (Columbia Space Shuttle Tribute) 

Wynton Marsalis Eric Clapton Just A Closer Walk With Thee DVD Rip1 

Timothy Wright”Who’s On The Lord’s Side!”

Andre Crouch – His Truth Still Marches On 

Take Me to the River – Al Green

Joshua Ledet – “A Change Is Gonna Come” –

Markus 1

13 Da kom Jesus fra Galilea til Johannes ved Jordan for å bli døpt av ham. 14 Men Johannes ville hindre ham og sa: «Jeg trenger å bli døpt av deg, og så kommer du til meg?» 15 Jesus svarte: «La det nå skje! Dette må vi gjøre for å oppfylle all rettferdighet.» Da lot Johannes det skje. 16 Da Jesus var blitt døpt, steg han straks opp av vannet. Og se, himmelen åpnet seg, og han så Guds Ånd komme ned over seg som en due. 17 Og det lød en røst fra himmelen: «Dette er min Sønn, den elskede, i ham har jeg min glede.»

Jordan-elven – DÅP

Al Green singing People Get Ready 

“Been to the water… been through the fire (Åndens dåp)” aller først i denne videoen; festlig gospelkor:

The History Of Gospel Music 02

Annen versjon her:

Already Been To The Water (Concept Video) – Vickie Winans,”Live In Detriot II”

Vi må rydde opp i eget hus først.

Arnold McCuller (Ry Cooder) – Jesus Hits Like The Atom Bomb 

Takk, Jesus, for alt Du har gitt oss.

Whitney Houston, Wonderful Counselor.mpg 

Lukas 14

«Er det tillatt å helbrede på sabbaten eller ikke?»  4 Men de tidde. Da rørte han ved mannen, helbredet ham og lot ham gå.  5 Og han sa til dem: «Om en av dere har en sønn eller en okse som faller i brønnen, vil han ikke da straks trekke dem opp, selv om det er sabbat?»  6 De kunne ikke svare på dette.


Takk for ditt lånet av ditt øre.

Gud velsigne deg.

KRISTNE MENIGHETER ER VILLE VESTEN – THROUGH THE FIRE, SNARVEI TIL … EKSTREMISME

Kristne menigheter er ikke “kalt” av Gud til å gå et eldgammelt, nesten utdødd (DNA-messig) Israelsfolk som drev med dyreofringer i templer og bar på sataniststjerner i ørkenen, som gjorde Han så rasende at mange av dem aldri fikk se “det lovede land”, men døde på sin 40 år lange ørkenvandring. Allikevel henger kristne opp samme stjerne både på folkehøyskoler, sine “gudshus” og konferanser via kunst på veggen, smykker eller Israelsflagget.

Apgj. 7
          
    43  Nei, dere bar på Moloks telt
           og guden Refans stjerne,
           bildene som dere laget for å tilbe dem.
           Men jeg vil flytte dere bortenfor Babylon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s