Så kristne med det norske korsflagg rundt halsen kan ikke være objektive?

Publisert 25.8.17.

Hva gir du inntrykk av å promotere?

 

Erik Stephansen

NRK fortjener likevel hijabkritikk

Jeg er ikke en Israelsdyrker, som så å si hele pinse,- og den karismatiske/trosbevegelse med deres aviser er. Jeg klarer å tenke objektivt, for jeg skjønner hvordan og hvorfor Midtøstens befolkninger kan hate Vesten; USA og Israel for hva de har gjort med deres land, men de fleste norske aviser vil aldri innrømme det dere har fått vite. Dere er dermed ikke objektive.

Hvis NRK hadde hengt korsflagget sitt opp på veggen på samme måte som kristne menigheter henger Israelsflagget opp på veggen, ville de da ha antydet at de selv ikke er objektive, siden det er et kors i vårt flagg? De stempler jo da de som bor her i landet og våre forfedre som mennesker som ikke er objektive; ikke kan se ting fra flere sider og derfor er subjektive og lyver, noe NRK og resten av norsk media selvsagt aldri gjør, de som ikke bruker kors som tegn på at de snakker sant, siden korset står for løgn?

Nå har jeg allerede sagt hva jeg mener om saken; at jeg synes kristne ikke bør bry seg, noe dere kan lese om her (Nettavisens melkeku, blogg.no slettet den). Men det er en annen ting. Svenske kvinner som skulle forhandle i land en avtale med Iran dro dit av respekt for landet som helhet med muslimsk hodedekke på hodene av respekt “for landets kultur”, enda det var USA og Storbritannia som stod for kuppet og innsatte sine egne ledere som tvang igjennom den grusomme praksisen at alle kvinner som ville kle seg som de ville skulle straffes, for de skulle dekke seg til, og at alle som ønsket frihet, f.eks. homofile, skulle steines på lik linje med kvinner hvis ektemenn hadde påstått at de hadde vært utro ble. Så hvis vi vestlige kvinner midlertidig underordner oss en religion vi ikke har bare for å tekkes et annet lands kultur, hvorfor forventer ikke da NRK at representantene for de selv som moderne, fri, norsk bedrift, skal gjøre det samme? Som Eirik Stephansen og den iranske artikkelforfatteren han linker til sier så er det faktisk minoriteter; svært få muslimske kvinner her i Norge, som bruker hijab – og disse skal representere dem alle som et forbilde?

Jeg har ikke noe imot at folk kler seg som de vil, men det begynner å bli galskap når at alle som bruker et kors, noe dere selv gjør på 17. mai, skal stemples som mennesker som ikke er i stand til å tenke objektivt.

Er det forbudt å bruke det norske flagg som et metallsmykke i halsen, med rødt, hvitt og blått, fordi det står for noe uobjektivt som dere ikke vil formidle til seerne? Hvilken makt representerer dere egentlig?

Er det lov til å bruke slangesmykker av sølv rundt hals og armer, selv om det representerer jødedommen (nederst på den siden)?

Book by Rabbi Joel David Bakst, teaching of the Jews’ belief in the Sacred Serpent. This is a well-known rabbinical doctrine of the Jews. It is also a core secret revealed in the controversial book,The Protocols of the Learned Elders of Zion.

 

Hvis jeg skulle klage, noe jeg ikke har gjort, så ville jeg klage over at dere stempler deres eget flagg, land og folk som uobjektive tullinger, og oppfører dere som dotter overfor islam som er svært kvinneundertrykkende i mange land. Men bare “kjør” på, jeg har ikke sett på deres programmer på flere år, og sponser dere via kringkastingsavgiften, men se hvordan dere behandler folk som ikke er slike som dere ønsker å representere; vi som uttrykker noe dere ikke vil stå inne for…

STORBRITANNIA OG USA INNRØMMER AT DE SELV INNSATTE KHOMEINI I 1979 – DET VAR ET KUPP


 

Tillegg desember 2017:

 

Jeg stod på flyplassen og ventet på noen ved “ankomst-gaten” for et par uker siden, og så noen norske gutter fra militæret gå forbi i sine grønne drakter, med det norske flagg på ermene, og kom plutselig på hva Nettavisens kloke skribent på media og kommunikasjonsfronten skrev; at korset hører hjemme på kristne konferanser og lignende, og på hva min mann opplevde som ung mann da han var i militæret og ble med en kompis på et Åge Samuelsensmøte for moro skyld, siden han var en artigkar, og hva han ba dem gjøre med de våpenene sine; “stikke de opp i r**a på de generalene…”, mens predikantet lo. Det var bare disse to militære karene på møtet der, så er det egentlig korrekt at våre militære soldater hører hjemme på bedehus, herr kloke synser i Nettavisen? Betyr det da også at alle barna og de voksne og Kongen og kongehuset hører hjemme der? Tenk at vi har kommet så langt at den ene journalisten etter den andre må tråkkes på fordi de bærer et lite korssmykke i halsgropen, slik Sylvi Listhaug gjorde, mens hijab, som så aboslutt er et symbol på “noe” får lov til å bære det i studio… Så da skjønner man hva de “står for” i NRK. Korsflagget (Norge) er ikke hva de representerer, kristendommen er ikke noe de vil “stå for”; gi inntrykk av å promotere…. Vel, det er greit å vite hvor man har våre reportere hen. De demonsterer det på så mange måter.

Her har de tvunget alle nordmenn til å betale kringkastingsavgift i dyre dommer, og så vil de ikke engang vedkjenne seg det korset som finnes inni det norske flagg, enda våre militære bærer det. Snakk om å være globalister. Dere representerer ikke engang Norge, hvis man først skal foville seg inn i symbolikk og hvor ting hører hjemme. Er vi blitt en nasjon av galninger? Har vi ikke noe verdifullt i arven fra våre forfedre som NRK synes er verdt å ta vare på? Kristendommen i sin rene form (siste halvdel av Bibelen) og Jesu lære, sammenfatningen av loven om til kun ett bud; “Den gyldne regel”, er at det man vil at andre skal gjøre mot en selv skal man selv gjøre mot dem, og da tenker han på gode ting. Hvis det sosialistiske (venstre-NRK) ønsker å få anerkjennelse for hvem og hva de er – der de i årevis har tvunget alle til å støtte dem økonomisk – kunne de da ikke tillate også kristne journalister eller mennesker som liker korssmykker – få føle at også de har livets rett i det offentlige rom (NRKs rike)?

2:18

Norwegian National Anthem – “Ja Vi Elsker Dette Landet” (NO/EN)National Anthem of Norway – “Ja Vi Elsker Dette Landet” (Yes We Love This Country) Includes lyrics in both Norwegian and …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s