Kristne menigheter er Ville Vesten – “Through The Fire” – Snarvei til ekstremisme

17.08.2017 23-18 Publisert

 

KRISTEN-BALUBA

 

Hvis noen synes jeg har vært slem mot f.eks Jan Hanvold, ved å fortelle det jeg har gjort i denne bloggen, eller om “Regnbuen”, Texas-profeten som hørte fra sin avdøde bestemor og kalte det “Guds veiledning” (spiritisme) som var æresgjest hos Hanvold – eller noen liknende “gudsmann eller gudskvinne”, så vil jeg bare fortelle dere at de har alle sammen enten beskyldt meg for å ha Jesabels ånd da jeg sa det var feil å lyve og stjele som profet (noe jeg hadde flere vitner på at han hadde gjort), eller kritiserer Hanvold for å drive med “Kundalini” (han sier han gjerne skulle ha vært på 1000 møter med Benny Hinn, og har hatt Rodney Howard Browne og John Arnott som mentorer), eller hva min mann og hans medansatte opplevde av økonomisk kriminalitet begått av “eldsterådet” og brudd av arbeidsmiljøloven (sparke en ansatt bussjåfør bare fordi hans kone gikk fra ham og han ikke hadde gjort noe galt, heller ikke hun), trikset med regnskapet selv for så å beskylde ansatte som faktisk hadde sett økonomisk snusk i regnskapet, kritisert det for så å oppleve å bli beskyldt for å ha “rot i papirene”, enda den ene hadde jobbet i 40 år med regnskap innen det og aldri hatt rot i papirene, mens den andre kvinnen som kritiserte dem sa at ledelsen kom inn dagen før myndighetspersoner skulle gjennomgå regnskaper og papirer (statlige organer); “Nå må vi rydde i papirene!”… så er det feil å gi de ansatte som jobbet der og fant feilene skylden for rot. Det var ikke de som hadde rotet, men ledelsen som hadde begått skjulte, ulovlige transaksjoner. Min mann fikk f.eks lønn fra skolen, selv om han ikke jobbet der, i noen måneder. Ingen av disse kvinnene skaffet seg advokat, men var helt knust og skuffet. De var for snille til å ta opp kampen mot urettferdigheten og man skal jo ikke angripe “Guds profeter…”, de salvede.

Den ene ansatte hadde kun vært frelst i 2 år og var veldig lei seg, hun som hadde stått der og fortalt meg hvor lykkelig hun var for å ha funnet seg en så fin menighet, akkurat som den litt eldre kvinnen som også jobbet på regnskapsavdelingen hadde vært, hun som hadde hatt egen bedrift i hele sitt voksne liv og også kunne sine saker. Hun gikk ut av menigheten etter dette, pga sjokket av å ha blitt beskyldt for rot i regnskapet (og det var vanlig at ledelsen mobbet “kritikere” på mange forskjellige måter, eller fikk dem til å ta opp lån på 100,000 kr snute for å støtte deres “Guds rike” som hadde pengeproblemer. Min mann avsto.) Jeg snakket med henne selv på telefonen.  Hun sa: “Jeg bare satt hjemme i stolen som en pudding i et helt år, og følte meg deprimert og grublet. Jeg klarte så vidt å sette på en klesvask. Jeg måtte manne meg veldig opp for i det hele tatt å klare å kjøre forbi eller gjennom tettstedet hvor menigheten; hennes tidligere jobb, var. Hun var visst gift, så hennes mann hjalp henne gjennom den tøffe tiden som hun tilbragte mesteparten av hjemme, helt utmattet psykisk pga dårlig behandling. Så kommer disse pastorparene og sier om de kvinnene de har sparket fordi de oppdaget snusk i papirene (økonomisk kriminalitet begått av eldsteråder; ledelsen i bedriften; samme folk), når man spør hvor de ble av: “Åh, de hadde bare nerveproblemer”.

Da jeg skrev til en tredjemann i styret; “i ledelsen”, som for øyeblikket var i USA, tok de imot den første kritiske eposten hvor jeg beskrev hva som hadde skjedd, at f.eks en mann som jobbet i et datafirma og hadde lovt sin kollega i deres firma på tro og ære å aldri forlate ham, men gjorde det fordi pastoren (lederen i bedriften) lovte ham jobb, bare for å oppdage at han hadde blitt lurt, og den store pengesummen han hadde investert i dette nye “kristenprosjektet” bare var forsvunnet og pastor hadde tatt pengene selv/brukt de til noe annet, så sendte denne “deanen” ved bibelskolen min mine neste eposter i retur. For det var mye som hadde skjedd. For eksempel: På min datters fødselsdag i begynnelsen av desember 2001 dro min mann fra oss, selv om det var hennes bursdag – noe som skuffet meg – fordi han skulle i et viktig møte med pastor og administrator angående en sjefsjobb han skulle få. På møtet ble de enige om at han skulle lede prosjektet (leder for sitt område), og derfor gikk min mann og sa opp sin jobb som han hadde hatt en stund i skoleverket, ved førskolen.

Da han kom på jobb i januar for å ta fatt på sin første arbeidsdag fant han ut at de allerede hadde ansatt en annen. Han fikk beskjed av administrator (eldsteråd) om at han måtte jobbe “dugnad” for å vise at han virkelig var interessert før han fikk lønn. De holdt ikke ord. De løy, og satte oss i en stor økonomisk klemme, jeg som bare fikk ca 1600 kr i støtte for min autistiske sønn (steg til 2000) i måneden på den tiden, på en tid hvor jeg hadde hatt ham og jentene hjemme fulltid siden 1994 og jeg var begynt å bli sliten siden han led av diaré og bare spiste babymat, enda han var 3-4 år ved denne tid (havnet på sykehus med nesesonde), med mye søvnproblemer siden han er autist og urolig, så det var ikke lett. På Mottak og Utredning fikk vi bar høre “Dere vet det er slitsomt for alle å ha barn…” Vår familie hjalp oss, og vi fant andre måter å løse problemene på, men hvordan kan kristne ledere drive på på denne måten?

Da han endelig fikk fast lønn etter et år gikk det lange tider hvor han ikke fikk lønnsslipp engang, men måtte mase om å få det til stadighet, siden jeg søkte om betalingsutsettelse i Lånekassen og måtte ha disse papirene hans. I tillegg fikk han lønnen for sent, måtte ofte vente lenge på å få månedslønnen som var “teknikerlønn”, enda han hadde 3-årig utdannelse innen musikk og media og opprinnelig hadde blitt ansatt for å ha lederstillingen (de spurte han aldri om å få se attester engang, mens administrator med frue hadde millionlønn uten høyskoleutdannelse og kalte seg “rektor”), selv om ledelsen hadde høye lønninger og mange av de ansatte og bibelskoleelevene jobbet gratis, dugnad etter arbeidstid. Dette er jo slavehold, er det ikke? Vi gjorde det alle for Guds rikes skyld, men hva slags rike var det egentlig? Da bibelskoleelver manglet mat og penger, enda ledelsen mottok 80.000 pr elev (og på det meste var det 80 elever, hvis ikke mer), gav jeg noen få av dem en del klær og litt mat, men de gav også til meg (fikk smake middagsgryter de spleiset på for å få seg middag). De delte mat seg i mellom, men mange frøs og hadde lite med mat fordi deres norske sponsorer sviktet dem. Elevene kom fra Afrika, Romania og noen få andre steder i verden. Felles for disse “forreteningemenighetene” (som Jesus kalte “røverbuler”) er at lederne forsyner seg selv at titler fra ordboken som et barn velger kake fra kakebordet, og tar seg klekkelig betalt, mens de som har papirer og er dyktige skvises ut som om de skulle være en betent kvise på deres bak. De dytter sine ansatte eller slaver som jobber hardt for dem dithen at de kan bli en belastning for familien sin, og dere kaller dere kristne mens dere leser bibelvers om det å “ta seg av sin familie, hvis ikke er man verre enn en hedning”…?

Min mann forsørget oss, for han måtte jobbet dobbelt opp for å motta én manns lønn, allikevel var den mindre enn hva andre med hans utdannelse får ute i “verden”. Mine foreldre har aldri sagt eller latt oss føle at vi er en belastning for dem, heller det motsatte, men jeg må legge til at de har vært helt utrolig fantastisk rause og gavmilde mot oss. Med latterlig eller sørgelig lave omsorgslønninger har ikke bare de kristne, men også kommunen/Staten gjort livet vanskelig for oss, for det er faktisk ikke bare bare å være “bodyguard” for en autist eller andre diagnoser, for Staten har sørget for å dytte ansvaret over på pårørende i mye større grad enn før etter sine “reformer”. Like før jeg fikk min sønn var det en dame her i nærherten som i det minste fikk assistentlønn omtrent som en barnehageassistent for å ta seg av sitt handikappede barn, mens vi som kom senere fikk slengt et par tusenlapper i omsorgslønn pr. mnd for å være pleiere døgnet rundt, hver dag, som min mor sier: “Og dette kaller de velferdsstaten Norge?” Jeg er 48 år og ingen vil ha meg på arbeidsmarkedet, jeg er ikke trygdet, får ikke sosialhjelp og jeg kommer til å bli minstepensjonist. De har sørget for å dytte meg mellom alle stoler som går an å falle mellom. – Angående deres “gudehus”: De som er trygdet i menighetene utnytter dere til fingerspissene til å jobbe gratis for dere, og lar de med papirer få minstelønn, uansett. Dere er som bukkene og værene som vasker føttene i drikkevannet til de andre og spiser lammene opp, i Esekiels historie om Israels dårlige hyrder:

Esek. 34

  17 Dere som hører til flokken min, sier Herren Gud, nå vil jeg skifte rett mellom sauene mine og mellom værer og bukker. 18 Er det ikke nok at dere får gå på det beste beite, om dere ikke også skal trampe ned resten av beitemarken deres? Og er det ikke nok at dere får drikke det klare vannet, om dere ikke skal grumse til resten med føttene? 19 Skal sauene mine ete det som dere har trampet ned, og drikke det dere har grumset til?
    20 Derfor sier Herren Gud: Se, jeg vil skifte rett mellom de fete og de magre sauene. 21 Siden dere trenger alle de svake bort med side og bog og stanger til dem med hornene, til dere får spredt dem og drevet dem ut, 22 derfor vil jeg berge sauene mine, så de ikke mer skal bli til rov.

Vi hadde fått tilbud om å kjøpe den kommunale leiligheten vi leide for 1,1 millioner kroner (tre soverom, familie på fem), men siden utbetalingen av lønn var så uregelmessig turde vi ikke, og dette fortsatte helt frem til inntil nå nylig (og nå koster leiligheten 3-4 millioner og er totalt uoppnåelig), for slik driver pastorer på, så vi bor fortsatt i leid kommunal bolig (12.000 kr i husleie), mens de bor i egen bolig som deres “himmelske økonomi” og menighetsmedlemmer har gitt dem. Det er derfor det er så hyppig utskifte av ansatte ved deres lønningskontorer, for enten får de sparken når de sladrer eller kritiserer sjefen, blir syke, dør eller stikker fordi de er redde for politiet, eller for å ha såret pastor -“helligånden”. Det er en dødssynd.

Da jeg ble utsatt for en løgnaktig mann som sa han var enslig, elsket meg og blottet seg for meg to ganger på jobb på flyplassen, og etter hvert skjedde det at vi hadde “litt” sex på jobben og vi holdt på å få sparken, enda ingen så det og det var nærmere midnatt (en kristen bror som selv hadde syndet på samme måte, men bare hjemme hos seg selv med vår yngre ikke-finske sjef) spurte meg om hva som hadde skjedd, siden han så jeg var lei meg så jeg betrodde ham det, men han sladret til alle og det ble “baluba” på jobb, da ca 40 kristne medansatte norske bibelskoleelever fordømte meg og sannsynligvis også de ikke-kristne (over 70 ansatte tilsammen), for min arbeidskollega som jeg jobbet nitimersskift med og som var 20 år eldre enn meg hadde en dame hjemme. Han hadde presentert det som om de bare leide hver sin del av samme bolig; og bodde separat. Jeg bestemte meg for å gå til Svante Rumar, bibelskolerektor på Livets Ord i Uppsala, for å fortelle ham hva jeg hadde gjort. Han sa: “Du må ikke tro at du kommer til himmelen med dette i bagasjen.” Min arbeidskollega på jobb som jeg hadde hatt sex med sa deretter til meg: “Skal du la de der menneskene ødelegge vår kjærlighet?” For å gjøre en lang historie kort fikk jeg sparken fra bibelskolen, og vi begge nesten sparken fra jobben, hadde det ikke vært for den svenske fagbevegelsen som vi begge var medlemmer i, og en grei finsk sjef. “Jeg synes ikke vi skal gi noen sparken bare for å elske hverandre?” Tenk hvis vi hadde vært homofile? Jeg antar at da hadde det blitt Baluba XXL…

– Så nå har jeg opplevd, også hos Hanvold å ikke få flere jobber som freelancer, bare fordi jeg advarte ham om læren til Benny Hinn, Kenneth Hagin (forkynnere fra hans menighet, Rhema i Tulsa, og Lakeland har vært der), ordentlig “lattervekkelse” på deres møter, så mye knising at man ikke får hørt et eneste bibelvers noen ganger (for de er jo så kjedelige uansett), fikk jeg ikke flere jobber. Han sier at han hører kun på slike som er på “hans eget nivå”, og det var Howard Browne og John Arnott.

Dr. Howard Browne brukte å få 500.000 kroner for 3-4 kvelder med “puff-puff”, og gospelsangeren McCurdy som fikk flere designerdresser av pastor siden han mistet kofferten sin og Debbie Rich fikk bare et par hundre tusen mindre for samme kraftanstrengelse, kanskje fordi pastor (eks-satanist) hadde mer erfaring og større styrke? Min mann og noen andre av hans medarbeidere måtte jo da vente i 3 måneder på lønn. Han har aldri sendt et eneste purregebyr eller krevd renter av alle disse pastorsjefene sine, men selv har vi betalt månedslønninger (siden lønnen av så lav) på å betale selve purregebyrene fra våre kreditorer… Det forteller litt. Da hadde vi ikke penger til å betale selve regningene våre. De mishandler sine ansatte. Når de da attpåtil presterer å stå på direktesending fra talerstolene sine og si: “Dere må ikke tro at disse folkene her er her for å tjene Gud (teknikerne), de er her for ‘pengas’ skyld”, mens de selv får 1,6 millioner i lønn for å fortelle sine eldre bibelskolestudenter som bor på deres “helbredelsessentre”: “Hvis du er fattig når du er 70 år, så er det din egen skyld!” (sitat Hanvold) mens de selv er så velfødde at de har sikkert vanskelig for å se redskapene sine på gulvet (dommerhammeren), så fører det til at folk som jeg, som sitter hjemme skriver brev til dem og advarer dem om deres store åndemanerhelter  aldri mer får jobber hos dem. Det er like greit, takk Gud.

Det eneste møtet jeg var på der i gården var som å være på et asyl (galehus), hvor McCurdy og oversetter lo så mye under lattervekkelsen at jeg ikke hørte dem klare å lese et eneste skriftsted, fordi de kniste så mye at det så ut som om de holdt på å tisse seg ut, og alle rundt meg jamret seg, enten av psykisk smerte eller overstadig latterberuselse, så jeg sank ned i stolen for at de ikke skulle se at jeg gråt. Det er en skam å ikke le der, så man blir uglesett fra scenen. Det var ikke morsomt, for jeg hørte ikke en eneste vits. Jeg skyndte meg å gå bakerst i salen etter at McCurdy, som jeg hadde kommet for å høre på fordi jeg trodde det var gospelkonsert sang kun en eneste sang, og det var en “hvit” countrysang. “Country” var ikke hva jeg kom for å høre. Hvis det hadde vært klassisk musikk hadde jeg heller ikke kommet, bortsett fra hvis det hadde vært Michael Bolton synge “Joy to the world” eller Dolly Parton “9 to 5”, men de kan i det minste oppføre seg på scenen, selv om de kanskje ikke er så “fylt (innsyltet)” som dere av “ånden”, lovet være Herrens navn for det. Når ble Gud gal? Mange tror Han er det, og dere får tvilerne til å bli overbevist, “halleluja, for vekkelsesluft over landet”. Hvor mange millioner kroner har de Lakeland-forkynnerne deres egentlig fått opp gjennom årene, for de har vært der mange ganger, bare for å “puff-puffe” (som Power-Puff jentene) og le (Benny Hinn sier jo selv at mennesket har fløyet en gang, som var årsaken til at mange av hans tilhengere da flydde fra menigheten), mens dere hadde mange folk som oppførte seg ordentlig og som lytterne faktisk likte (hvit, norsk cowboysanger som ikke leker som om han er gospelsanger) på TV-kalen og andre arbeidere som ikke fikk lønn eller luselønn? Så Gud favoriserer dere “flirepuffpuffere” på arbeidsmarkedet “Den Første Skal Bli Den Siste Og Den Siste Skal Bli Den Første”? Husker dere historien om den jødiske trollmannen, eller den mannen som ville kjøpe apostlenes gave for penger, så han også kunne utføre slike mirakler? Han ble blind i det øyeblikk, og de irettesatte ham fordi han prøvde å “kjøpe Guds nådegave for penger” (drive handel med den). – Selv hadde ikke apostlene penger og gull, men Gud var med dem, og bare skyggen av dem eller deres svetteduker helbredet de syke. Det var nok.

Hos dere må vi kjøpe de for en viss sum penger, som dere har skvettet litt Raspolje på (rasper oss opp med pengegudskrefter dere ikke vet hva er), nei “Rapsolje” (produsert av spyttet som renner ned over hakene deres når dere raper etter å ha spist oss levende opp ved deres ran og vranglære, som kan være dødelig, for mange har dødd både åndelig og fysisk, selv om de betalte dere for helbredelse til deres gudsrike).

Dere tittelerer dere som “Apostel Profet Ditt og Datt”. Det er jo som en barnehage. Når kvinner kom frem til dere for å gi også dere et ord fra Gud, fra Bibelen, feier dere dem vekk og setter oss på plass med at “kvinner skal ikke tale i menigheten” (korsfester dommere som Debora i deres kjære gammeltestamente, den fillete gamle lørva dere slenger i hodet på oss), mens dere legger til: “Jeg hører kun på mentorer på mitt eget nivå!” Ingen kvinnedeling her i gården, nei. “Deling” er reservert for menn, sånn “mann til mann” -prat, og “Business men for Christ” kun er forbeholdt menn, siden vi jo ikke er mennesker engang (man), for dere sier selv: “Vi skal ikke ha noen kvinner med her!”, på kammerset. Er det derfor dere har bygd dere så høye sceneplatå? Vær så snill, hvorfor ikke synge Billy Joels “The Entertainer” neste gang, for jeg er så lei av musikken deres; “Vi skal innta landet”; “Jag är den som har kallad dig, Israel (dagens jordiske land og folk).” Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, sier de. De tror på noe Gud sa via Amos at Han har avsluttet og gitt opp. Man blir i dag bare frelst ved troen på Jesus, og er på vei til det himmelske Sionsfjell (for de troende er “Israel”). Hva med å skaffe dere en liten teologisk utdannelse før dere voldtar de stakkars fårene her til lands. Finn dere noen av deres egen størrelse, bukker.

MICHAEL BOLTON – JOY TO THE WORLD

Når jeg alltid blir møtt med retur av brev eller epost, mister jobb eller bibelskoleplass, og ser mine venner gjøre det samme; blir elendig behandlet uten at noen hjelper dem, og de ender opp med sykemelding, dårlig råd, langvarig arbeidsledighet og attpåtil blir stemplet som “nervemennesker” fordi de blir stresset over å oppdage at hellige gudsmenn begår økonomisk kriminalitet, så har det ført til at jeg derfor har skrevet det jeg mener i denne bloggen. Jeg fikk nesten aldri sitte stille på møter siden min autistiske sønn sprang “villmann” over hele bygget, og jeg endte opp med å gråte alene i en gang foran toalettene eller på kjøkkenet, og alltid snakket fort fordi jeg hadde det travelt med å berge livet til min sønn som kunne springe rett ut i trafikken, har de visst trodd at også jeg hadde nerveproblemer, bare fordi jeg ofte holdt meg hjemme fra foreldremøtene på deres skole, men min mann dro dit på vegne av oss (og jeg var alltid med på foreldremøter angående min sønn, som gikk på en annen skole). Det var fordi jeg var så skuffet over ledelsen at jeg gråt og var sint, og dessuten hadde tre smårollinger å passe på, eller rett og slett trengte å sove. En koselig lærer sa til meg for noen måneder siden da jeg møtte henne: “Det var nervene, var det ikke?” Jeg stod der helt paff som et spørsmålstegn og tenkte på min venninne som fikk sparken da hun oppdaget snusk i regnskapet og de sa “Ah, det er bare nervene!”, da hun forsvant fra menigheten og “jobben”, og svarte min datters lærerinne: “Jeg har aldri hatt nerver.” – “Har du ikke?”, spurte hun. Hun sa at hun selv hadde hatt nerver som ung dame. Hvorfor må damer som blir sinte på kriminalitet i menighetene stemples som nervevrak av pastorer og administratorer?

Jeg snakket med en journalist fra Dagen, men han avfeide alt jeg sa og valgte å beskytte disse menneskene. Det er rasisme der, det er svindlere der, løgnere og mennesker som bare har en utenpåklistret omsorg for menighetsmedlemmene, for all kritikk er “Jesabels ånd”. Datafyren (to stykk) gikk heller ikke til politiet, men dro til Danmark. Hans kone kom senere tilbake til oss på besøk, men sa ingenting om de vi visste hadde skjedd, men trøstet bare: “Det er mange av dere som går gjennom ilden akkurat nå…” Hun var amerikansk, og sa “Through the fire”. Miljøet ble oppløst, fårene spredt, masse fine mennesker, middelaldrende damer som hadde jobbet gratis i månedsvis på cafeen, menn som jobbet gratis uten lønn for å forbedre “helligdommen” og mange andre som hadde store hjerter, men ikke visste at de bare ble utnyttet som forsvant.

Det nye testamente snakker jo om at søsken skal ta opp sin sak med hverandre, dømme i saker som angår menigheten seg imellom hvis noen synder, og ikke blande seg borti de “på utsiden” (for de verdslige skal dømme seg selv og det er et nederlag om man må gå til dem for å bli “dømt” i tvister), men dette fungerer ikke i realiteten. Pastorene fungerer som sjefer, ikke brødre eller søstre, selv om de gjerne kaller seg for “hyrder, apostler, profeter” o.l. og kaster ut alle som oppdager deres egen synder, mens de etterpå står og gråter “omsorgsfulle” tårer fra talerstolen og ber for stakkarne som er igjen, mens de forkynner noen Pauli ord, oppfordrer oss til å støtte Israel og jødene, “uansett” (“Gud signe alle sammen, uansett!”, som Miss Piggy sier) like før kollekt og tiendeinnsamling. Derfor er også Billy Joel velsignet, selv om han ikke tror på Jesus. Dere må slutte å diskriminere folk i “verden” så mye. Dere er jo i verden. Verden er nå inne hos dere. Ta en salmesang før vi fortsetter.

Billy Joel – The Entertainer

Hvis disse pastorsjefene vi har hatt kunne ha gitt oss lønn i tide, og for eksempel ikke ha latt mange av oss som ikke er medlem av “A-gjengen” gå på luselønn i årevis og fulgt arbeidsmiljøvernloven på det området (Drammen), så hadde det ikke vært så mange ulykkelige arbeidere blant “søskenflokken”. Jesus advarte jo oss om “duesalg” i Guds hus. På Arken i Kungsängen solgte de den Hellige Ånd som en due; et sølvduesmykke, til 3-400 kroner pr stykk (kjøpte selv smykket “Jesus Hälar och Upprättar” som jeg tok med meg til min tremenning i USA sommeren 1990 da jeg fikk bo hos henne i en måned for å besøke hennes sønn, som jeg hadde skrevet med i 9 år, fra jeg var 12), samt engelen Emma, som Linda Graf Bergling hadde sett, engelen som sa at hun var vakker til henne. Det er bare vi som sitter i salen som får beskjed om å være lydige mot Guds ord, men de holder det ikke selv. Man skal ikke lage seg avbilder av det som er i himmelen (engler), på jorden eller i avgrunnen (der bor Satan). Det har vi jo gjort. Så får man spørre: Hva er det å “tilbe”? Man skulle ikke be til dem… Beundre dem? Hva er da en altertavle med en blond Jesus med skogsduer over hodet? Slapp de en liten en på ham? Han stod jo i Jordan-elven da duen kom.

På grunn av alt jeg har sett og opplevd, har jeg skrevet det her siden de aldri ville høre på meg. Nå er jeg ferdig med den saken, og overlater alt til Gud, Han som er en rettferdig dommer, selv om de påstår at de skal ikke dømmes men for Kristi domstol. Rett til himmelen, “himmelen verdig”, som de synger. Gud vær meg arme synder nådig. Jeg er jo bare en hore, men selv selger eller beundrer alle de som jeg har nevnt ovenfor mennesker som påsto å være ekstremt salvet, men gjorde og sa svært ubibelske ting. Hvordan går det an? Det kalles dobbeltmoral. Guds generaler (Livets Ord, Trosbevegelsen og Pinsebevegelsen). Det verste er egentlig at de prøver å ta oss sørover til en Klagemur, et jordisk rike, enda Jesus sa at hans rike ikke er av denne verden.

Når dere da tar på dere røde capser, står frem i Dagen og i på “Symposiumer” og sier at dere (som pastorer) stemmer på Donald Trump og feirer det at han vant, og innen det ba deres søsken stemme på ham (etter å ha forkynt i menigheten og på bibelskolen at det er fint med kristne presidenter som George Bush og sender The 700 Club på deres tv-kanaler, enda Pat Robertson er frimurer i øverste skikt), så kan man vel da spørre: Tror dere virkelig at noen demokrater kommer til å komme til deres menighet og bli benkeslitere? Dere taper masse penger i kollekt og tiende på den måten, så det er imot deres interesser. Men så vil dere vel bare ha en republikanermenighet, siden det ikke er håp for Demokrater? De får skaffe seg sine egne menigheter, noe de sikker har gjort for lenge siden. Hvor KORKA går det egentlig an å bli? Dere har jo null respekt for Jesus som ba Satan pelle seg bak ham da han fristet ham med verdens makt: “Vik bak meg Satan…!” “Min kongsmakt (rike) er ikke av denne verden.” Slutt å gjøre Gud og Jesus om til en republikaner, PLEASE! Når skal dere omvende dere fra politikk som bibel i menighetene? Der er Statskirken lurere, for de nektet å bare be for jøder og Israel, siden de også har tro på at man da bør be for palestinere og Palestina. Men det liker dere ikke…

Grunnen til at kristne lærere og pastorer fortsatt kan påstå at Gud ikke ønsker at man skal blande rasene er at de har nesene sine fastgrodd i Det gamle testamente, hvor de henter sin blinde “Israel”-støtte fra. Guds folk i Det gamle testamente, som nå så å si er nesten helt utdødd dna-messig, ble bedt om å ikke gå i forbund med hedningefolkene (oss), men til og med Moses giftet seg med en afrikaner, noe profetinnen Miriam ble sint på. I det nye testamente derimot får vi klar beskjed om at ingen mennesker er urene for Gud. Han er en Gud som ikke gjør forskjell på folk, men ser til deres indre. Det får man til og med høre i Det gamle testamente i historien om Saul. Det er umulig å behage Gud med gjerninger eller ytre ting, kun tro i hjertet og lydighet. I Galaterbrevet 3 gjøres det klart for oss kristne at det heksekunst å gå tilbake til jødedommen; hvor man prøver å rettferdiggjøre seg selv ved gode gjerninger, for da korsfester man Jesus på nytt. Å gå tilbake til gammeltestamentlig Moselov er det samme som å korsfeste og vrake Jesus på nytt og det han gjorde på korset for verden; tilgivelse, nåde og rettferdiggjørelse ved tro på ham, for alle mennesker, uansett om man er jøde, araber, afrikaner, greker eller russer. Så hvor kom hudfargen inn i bildet, Sir “Dean”? Etter at jeg postet det innlegget har jeg blitt fratatt retten til å bildeshoute nye innlegg, men jeg angrer ikke, for de hørte aldri på meg da jeg prøvde å snakke til dem og nå er deres praksis avslørt. Det er ikke bare kvinner, barn og menn som sitter som slaver og benkeslitere som skal få forkynt “Pauli ord” og irettesettelser for seg, når ledelsen sparker alle som sier noe til dem. De hører ikke på råd fra andre enn sine pengebøker, det de skriker om hva de skal gjøre for å være vellykket. Alle andre som ikke er enige i dem har Jesabels ånd, og uansett hvor mye man gir dem av sine midler, gratisarbeid, forbønn og kjærlighet snur de ryggen til deg når du møter dem i butikken dagen etter. Det har jeg opplevd. De gjør folk arbeidsledige, bare de selv får fremstå som plettfrie rettferdige mennesker, selv sitter de selvsagt der fortsatt med sine jobber eller starter nye menigheter. De sparker folk fra stillinger i menighetene kun fordi de blir skilt, men sparker ikke seg selv pga vranglære, Israelspolitikk, kristenspiritisme, kundalini og pengebegjær. De er helt totalt uangripelige, og vanligvis slipper de til og med unna i retten og har kristne aviser med på lag som ryggslikkere. Hvorfor? Fordi disse menighetene er inntektskildene til avisene og de kristne organisasjonene som for eksempel MIFF. Stakkars palestinere, stakkars kristne, muslimer og andre ofre i Irak, Syria og andre land som har blitt drept av deres “hellige” Israel, og “Guds folk” som ikke er det.

Ord fra Jesus angående “SJEFSBRØDRE” i Satans synagogeavdeling:

Matteus 18

15 Dersom din bror gjør en synd *mot deg, så gå til ham og still ham til ansvar på tomannshånd. Hvis han hører på deg, har du vunnet din bror. 16 Men hvis han ikke hører, skal du ta med deg en eller to andre, for etter to eller tre vitners utsagn skal enhver sak være avgjort. 17 Hvis han ikke hører på dem heller, skal du si det til menigheten. Men hvis han ikke engang vil høre på menigheten, skal han være som en hedning eller toller for deg.
    18 Sannelig, jeg sier dere: Alt dere binder på jorden, skal være bundet i himmelen, og alt dere løser på jorden, skal være løst i himmelen.
    19 Også dette sier jeg dere: Dersom to av dere her på jorden blir enige om å be om noe, hva det enn er, skal de få det av min Far i himmelen. 20 For hvor to eller tre er samlet i mitt navn, der er jeg midt iblant dem.»

Så, siden de ikke hører på en, disse sjefene, gå da ut av menigheten og se på pastorene og deres medsyndere som hedninger. De har Mammon til Gud.

 

Dolly Parton – Nine to Five

(Kvinnelige regnskapførere og sekretærer i “guds hus og Bok og Mediabutikk”)

Donna Summer She Works Hard For The Money

(Kvinnelige gratisarbeidere i “guds cafe og renholdsbetjent-ulønnetteam”)

Donna Summer – She Works Hard For The Money – Varighet: 4:53.

Åp 2,9

Jeg vet om de trengsler du må lide, og hvor fattig du er – men du er rik….

Åp 3,9

Se, jeg skal la noen komme fra Satans synagoge, slike som lyver og sier d…

2 treff for ‘satans synagoge’

Leaked report: Israel acknowledges Jews in fact Khazars; | Veterans …

3. feb. 2015 – Scientists, however, dismissed the Khazar hypothesis because the genetic … are really Khazars was one way to get around Abbas’s insistence that no Jew …. We see the results today: the Zionist regime and brutal Occupation Forces …. Scientific studies have proven the vast majority of ?jewish DNA? can be …

Russia and The Khazars | Veterans Today

17. aug. 2016 – These are the descendants of the Khazarian Jews discussed in this article. … In his History of the Jews (The Jewish Publication Society of America, Vol. ….. of the corruption of scientists, and others working on government projects. ….. On the other hand a recent DNA study done by Eran Elhaik heavily favors …

The Jews of Khazaria

17
240

 Live in peace or go back to Khazaria

…by Jonas E. Alexis

 

The New Jewish Encyclopedia (1962) by David Bridger and Samuel Wolk reinforces what the old Jewish Encyclopedia (1906) said about the history of the Khazarian people. It states that Hasdai Ibn Shaprut (915-975) was a

“Physician, diplomat and patron of Jewish learning in Spain. Hasdai served under two Cordova caliphs, and carried out important diplomatic missions. A famous scholar, he surrounded himself with learned Jews of his day and sponsored important literary works.

“With him, it is said, was inaugurated the Golden Era of Jewish literature in Spain…Hasdai’s name is particularly remembered in connection with his correspondence with Joseph, king of the Khazars, who embraced Judaism.”[1]

It also states that there is a story about “the Khazars and their king Bulan” converting to Judaim in 740.[2] Then we find this. The Khazars are

“A Mongolian people who embraced Judaism and flourished from the 8th through the 10thcenturies on the territory extending between the Don and the Volga rivers, and the shores of the Blacks, Caspian and Azov Seas.

Les resten:

The Jews of Khazaria | Veterans Today

10. apr. 2015 – #The Khazars underscored their allegiance to the Jewish faith by adopting … In 2012, Israeli researcher Eran Elhaik published a study claiming to prove …. Some have dismissed all this research by saying that DNA evidence …


The Hidden History of the Incredibly Evil Khazarian Mafia (Updated)

118
17073

Note: The history of the Khazarians, specifically the Khazarian Mafia (KM), the World’s largest Organized Crime Syndicate that the Khazarian oligarchy morphed into by their deployment of Babylonian Money-Magick, has been nearly completely excised from the history books.

The present day KM knows that it cannot operate or exist without abject secrecy, and therefore has spent a lot of money having its history excised from the history books in order to prevent citizens of the World from learning about its “Evil beyond imagination”, that empowers this World’s largest Organized Crime Cabal.

The authors of this article have done their best to resurrect this lost, secret history of the Khazarians and their large International Organized Crime Syndicate, best referred to as the Khazarian Mafia (KM) and make this history available to the World via the Internet, which is the new Gutenberg Press.

It has been exceedingly difficult to reconstruct this hidden secret history of the KM, so please excuse any minor inaccuracies or errors which are unintentional and are due to the difficulty in digging out the true history of Khazaria and its mafia. We have done the best we can to reconstruct it.

It was Mike Harris that connected the dots and made the actual discovery of the presence of the Khazarian Mafia’s secret history and blood oath to take revenge on Russia for helping Americans win the Revolutionary War and the Civil War, and their blood oath of revenge against America and Americans for winning these wars and sustaining the Union.

At the Syrian Conference on Combating Terrorism and Religious Extremism December 1, 2014 — in his Keynote address, Veterans Today Senior Editor and Director Gordon Duff disclosed publicly for the first time ever that World Terrorism is actually due to a large International Organized Crime Syndicate associated with Israel. This disclosure sent shock-waves at the Conference and almost instantly around the world, as almost every world leader received reports of Gordon Duff’s historical disclosure that same day, some within minutes.

And the shock-waves from his historic speech in Damascus continue to reverberate around the world even to this very day. And now Gordon Duff has asked President Putin to release Russian Intel which will expose about 300 traitors in Congress for their serious serial felonies and statutory espionage on behalf of the Khazarian Mafia (KM) against America and many Middle East nations.

We now know that the Khazarian Mafia (KM) is waging a secret war against America and Americans by the use of False-flag Gladio-style terrorism, and via the illegal and Unconstitutional Federal Reserve System, the IRS, the FBI, FEMA, Homeland Security and the TSA. We know for certain that the KM was responsible for deploying an inside-job, Gladio-style False-flag attack on America on 9-11-01, as well as the Murrah Building Bombing on April 19, 1995.

Les resten:

The Hidden History of the Incredibly Evil Khazarian … – Veterans Today

8. mar. 2015 – We now know that the Khazarian Mafia (KM) is waging a secret war against ….. and used this as an excuse to bring Nazi scientists and mind-kontrol experts to … By contrast, 80% of Palestinians carry ancient Hebrew DNA and thus …… The fake Jews you refer to were not the Khazars, but the Edomites that …


DNA Unearths Stunning Secret: JEWS ARE KHAZARS! – Texe Marrs

Texe Marrs releases his newest bombshell: DNA Science and the Jewish … When today’s Khazar Jews say they possess the land of Israel as a divine right, they …


Chaka Khan – Through the fire 

Earth Wind and Fire – My promise

Andrae Crouch – Promise

09 05 09 IUP Post Game Show #4 Billy Joel

2009 IUP Marching Band – Billy Joel Show Post Game 9/5/09

IUP Marching Band – Amazing Grace

Ha det.

Takk for alt dere har lært meg. Jeg kommer aldri til å glemme det, så lenge jeg lever. Bare for å unngå å gå i samme felle igjen.

Norsk (vestlig) media er like gammeltestamentlige som våre menigheter, for ingenting av det jeg har skrevet om i denne bloggen fant de verdt å ta opp, for de beskytter sin “allianse”; USA-Israel-Saudi-Arabia, NATO og Co og ser visst fortsatt på Russland og Assad som synderne i Syria. At USA har stått for over 200 “regimeskifter” i andre land enn sine egne det siste århundre, spiller ingen rolle for de.

Historiker Ian Greenhalgh

Trump, the ADL, SPLC, Ukraine and North Korea

Her forklarer han nøye, med spesifikke navn, hvem sponsorene bak Republikanerne og Demokratene i USA er, og de hører alle hjemme i Israel…

Som betyr Dem + Rep = Ett Israel

USA = Israel

Derfor blir det snart straffbart med 20 års fengsel bak murene hvis noen firmaer prøver å boikotte Israel. Uansett hva de gjør i Syria, på Vestbredden, Gaza og mange andre steder i verden, og selv om f.eks Israels etterretningssjef for lenge siden sa: “Vi ønsker ikke at IS skal mislykkes i Syria…”

US Senators Deny Bill will Criminalize Boycotting – Response to ACLU

16
30

Sen. Ben Cardin, who introduced the Israel Anti-Boycott Act, and Sen. Rob Portman, a co-sponsor of the bill, have responded to a letter published by the ACLU. Specifically the two lawmakers say they want to “correct some fundamental misunderstandings about the bill.”

As I reported two days ago, the ACLU published a letter warning that the legislative initiative would “punish people for no reason other than their political beliefs,” this by imposing fines or prison terms upon US persons who support a boycott of Israel.

US Senators Deny Bill will Criminalize Boycotting … – Veterans Today

22. jul. 2017 – Ben Cardin, who introduced the Israel Anti-Boycott Act, and Sen. … and a maximum criminal penalty of $1 million and 20 years in prison.


Sjefsredaktør Jim Dean:

VT gets to mention contractor drug running on RT

Damascus: US, UK Supply Toxic Agents to Terrorist Groups in Syria

Relatert:

Ja, dere liker bare smilende, føyelige mennesker, der dere sitter og gjør fra dere i egen, samme kasse.


Bill Johnson og John Arnott, Jan Hanvolds mentor, kommer til Oslo Conventions Centre 31. aug. for å skape “Fire”.

John McArthur  advarer om dem begge.

Hanvold til NRK-journalist: – Du er en jævla drittsekk | ABC Nyheter

Trombone Shorty & Orleans Avenue – St. James Infirmary- live – 2011

Apostelen Paulus spør i Galaterbrevet 3 om hvem det er som har forhekset dere.

Apg. 8

De som var spredt omkring, dro rundt og forkynte Ordet.  Filip kom ned til hovedstaden i Samaria, og der forkynte han Kristus.  6 Og alle som en fulgte oppmerksomt med når de hørte Filip tale og så de tegnene han gjorde.  For mange hadde urene ånder som fór ut av dem med høye skrik, og mange lamme og halte ble helbredet.  8 Det ble stor glede der i byen.
 9 En mann ved navn Simon holdt til i byen. Han drev med trolldom så folket i Samaria var helt overveldet. Han påsto at han var noe stort. 10 Alle var opptatt av ham, og både små og store sa: «Han er Guds kraft, den som kalles Den store.» 11 De sluttet opp om ham fordi han i lang tid hadde overveldet dem med trolldomskunstene sine. 12 Men da de fikk tiltro til Filip, som forkynte evangeliet om Guds rike og Jesu Kristi navn, lot de seg døpe, både menn og kvinner. 13 Simon selv kom også til tro, og da han var blitt døpt, holdt han seg stadig til Filip og var overveldet av de tegn og mektige gjerninger han så.
14 Apostlene i Jerusalem fikk nå høre at Samaria hadde tatt imot Guds ord, og de sendte Peter og Johannes dit ned. 15 De kom ned og ba for dem, slik at de skulle få Den hellige ånd. 16 For Ånden var ennå ikke kommet over noen av dem, de var bare døpt til Herren Jesu navn. 17 Nå la de hendene på dem, og de fikk Den hellige ånd.
18 Men da Simon så at Ånden ble gitt ved at apostlene la hendene på dem, tilbød han dem penger 19 og sa: «Gi meg også en slik makt, så den jeg legger hendene på, kan få Den hellige ånd!» 20 Men Peter sa til ham: «Måtte pengene dine gå til grunne sammen med deg, du som tror at du kan kjøpe Guds gave for penger!21 Du har ingen arvelodd eller del i dette, for ditt hjerte er ikke oppriktig mot Gud.22 Omvend deg fra denne ondskapen din, og be til Herren, så kanskje han vil tilgi deg det du tenker i hjertet. 23 For jeg ser at du er full av bitter galle og lenket til ondskap.» 24 Da sa Simon: «Dere må be til Herren for meg, så jeg ikke skal bli rammet av det dere har sagt.»
25 Etter at de hadde vitnet og talt Herrens ord, vendte de tilbake til Jerusalem, og underveis forkynte de evangeliet i mange av landsbyene i Samaria.

 

Apgj. 13

Simeon med tilnavnet Niger, Lukius fra Kyréne, Manaen, pleiebror til landsfyrsten Herodes, og dessuten Saulus.  En gang mens de feiret gudstjeneste for Herren og fastet, sa Den hellige ånd: «Ta ut Barnabas og Saulus for meg, så de kan gå til den oppgaven jeg har kalt dem til.»  Etter faste og bønn la de hendene på dem og lot dem reise.
På Kypros
4 Disse to, som altså var blitt sendt ut av Den hellige ånd, dro til Selevkia og seilte derfra til Kypros.  De kom til Salamis, hvor de forkynte Guds ord i jødenes synagoger. Også Johannes var med dem som medhjelper.  6 De dro tvers over øya helt til Pafos. Der støtte de på en jødisk trollmann og falsk profet som het Barjesus.  7 Han holdt til hos guvernøren Sergius Paulus, som var en forstandig mann. Han ba Barnabas og Saulus til seg fordi han ønsket å høre Guds ord.  8 Men Elymas – trollmannen, som navnet hans betyr – motarbeidet dem og forsøkte å få guvernøren bort fra troen.  Da ble Saulus, som også het Paulus, fylt av Den hellige ånd. Han så trollmannen rett inn i øynene 10 og sa: «Du djevelens sønn, full av all slags svik og ondskap, en fiende av alt som er rett, skal du aldri holde opp med å gjøre Herrens rette veier krokete? 11 Se, nå legger Herren sin hånd på deg: Du skal være blind en tid og ikke se solen.» Straks falt det skodde og mørke over ham, og han famlet omkring og lette etter noen som kunne leie ham. 12 Da guvernøren så det som skjedde, ble han helt overveldet av Herrens lære og kom til tro.

 


2:55

Arne Bendiksen – Den Siste MohikanerArne Bendiksen – Den Siste Mohikaner Norsk version av Little Gerhard’s Den siste mohikanen.


https://snl.no/mohikaner

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s