Svevende åndemanere i Jan Hanvolds midte

#ELENDIGE PILOTER vet ikke engang forskjellen på en jordisk og en himmelsk by, derfor krasjlander de hele menigheter på et fjell kalt både Babylon, Egypt, Sodoma og Gomorra i mer eller mindre ett åndedrag. De snakker over seg om hva det er å ha et “kjødelig” sinnelag, men vet ikke engang hvor de skal få menighetene til å rette blikkene mot… Og hvor kom de kriminelle politikerne som dere får folk til å stemme på inn i Bibelen? Dere leser fra historien om Gud som ville være folkets konge, men de ville heller ha svikeren (mot Hans ord) Saul til konge… og husker dere ikke Satan som fristet Jesus med verdensmakt og hva han dere kaller Mester svarte? Vi har valgt oss pappskaller til ledere, og kvinner som frykter Gud noen hårstrå mer enn dere og kan Bibelen bedre må attpåtil holde kjeft i deres midte. Er det rart kvinner blir lesbiske? Arrogante, snørrhovne bleier med “pastoral-preste-utdannelse” fra over dammen. Dere er “damned”, og skjønner det ikke engang selv.

 

Svevende åndemanere, Jan Hanvold og Friis Larsen – Straks tilbake… Satanisme 10.11.2016 06-12 Publisert


 

Hadde dere brydd dere om oss så hadde dere ikke ledet oss inn i hendene på ulveledere

 

De er flinke til å håne alle som har lest noe annet enn manualen til pinsehøvdingenes konferanseundervisningsnotater – “Shaming”, er det hva man kaller det?

Avisen Vårt Lands fatale holdning til Bibelen Eksredaktøren i Vårt Land har hjerneceller og tenker selv – og er ikke så hjernevasket som Dagen.

I går fortalte min mann meg først at Finn Henrik (Friis) og Solveig Larsen ble intervjuet av Dagen, hvor de fortalte at de feiret at Donald Trump vant valget. Min mann fortalte meg at Trump hadde vunnet. Jeg har vært opptatt av å finne ut av andre ting, som for eksempel hvor jeg skal gjøre av alle tingene til min datter. Hun tok flyttelasset sitt (og sin kjærestes) hjem til meg, og i flere måneder har jeg holdt på med å pakke ut, sortere, vaske, “dirigere” i hvilken retning ledningsstumpene og diverse skulle (hvem som eide hva), og så pakket jeg alt ned igjen, kjøkkenutstyr inkludert. Alt fikk stå der i omtrent en uke – altså tilbake igjen i uteboden, hvor det hele begynte i sommer – men så ble det plutselig minus fire kuldegrader eller mer og de elektriske tingene kan teoretisk sett bli ødelagte, særlig når det noen ganger kryper ned i minus tretti grader. Da krevdes det mot og armstyrke. Jeg måtte bære eskene inn igjen, og sortere ting tilbake dit de stod. Klær og diverse var allerede begynt å bli lettere fuktige. Særlig siden jeg manglet spiseskjeer, da min andre datter som har giftet seg trengte noen av de jeg hadde igjen i skuffen, måtte jeg pakke ting ut igjen. Det har vært et par flyttinger i løpet av de siste årene, og noen ganger vet jeg ikke hvor alle skjeene og resten av bestikket endte opp. Hos hennes kjæreste? Hvor ble det egentlig av min svigermors gamle grå metallmatboks? “Gudene vet”, selv om jeg sa “Pass godt på den, for pappa er veldig glad i den.” Noen har det litt travelt når de pakker, og ting går i alle retninger. Nå er jeg på jakt etter deres skjeer, som aldri har vært mine men siden de jo tross alt fikk våre forrige gang så går det vel greit. Vi får heller kjøpe oss nye når de flytter igjen. Noen ganger skjønner jeg min onkel som ofte sier: “Æ kvæles…!” (når det er tid for atter et familieselskap. Han er den fødte ungkar, men stiller opp og er “muntrasjonsråd”). Så det ble Trump, altså.

Deretter fortalte min mann meg at Jan Hanvold feiret med kake i sitt tv-studio at Trump har vunnet. Jeg leser ikke Dagen lenger, for de ignorerte alt jeg sa til dem i mine eposter angående artikler fra Veterans Today og spurte meg “Hva er det som er så galt med jødedom, da…?” etter at jeg hadde gitt dem flere linker til Texe Marrs sine studier som forteller hva det er som er galt med jødedom, i hvert fall burde det være det for kristne. Talmuds slangegud er ikke forenlig med Jahve og Jesus. Men det øret hører de ikke på. Jeg sendte dem denne, men den nådde ikke inn mellom ørene deres, for der er det trangere enn for den rike mann å komme seg inn i nåløyet i muren i, som er beregner på kun kameler, hvis man kritiserer deres hellige Israel-Jerusalem. Husker dere denne, Dagen, eller gadd dere noen gang å lese artikkelen? Zionists vs. Veterans: An American tragedy | Veterans Today Det var bare en masse rødstreker på alt jeg skrev, og fjernet mine Facebook-kommentarer på deres diskusjonsforum, enda jeg var saklig og ikke skrev noe stygt, for å understreke at det er de som er læreren og dommeren for “Guds folk” (så jeg er helt klart ikke en del av dem, jeg som er kvinne og skal holde kjeft, for de liker ikke “Debora-Jesabel-damer”, med så mange rødstreker, akkurat slik som da kona til Lars Saaby Christensen gav meg rød strek under setninger som “Den gang Gud skrev Bibelen” og jeg mente det var opplagt “via Sine profeter”, så det gadd jeg ikke å skrive, men det burde jeg, for jeg fikk bare 3 i bokmål, takk uansett, hun var svært dyktig, søt og egentlig sjarmerende, når jeg tenker etter. Jeg vet ikke om jeg har lest noen av hennes manns bøker, men så leser jeg ikke så mange bøker lenger, for jeg er “fed up” av bøker, generelt sett, for tiden).

For Trump og Co (Bush, og Finn Henrik Larsens favoritthelt Pat Robertson som er 33 grads frimurer, The 700 Club og Fox News) er på lag med Israel, Guds hellige land og utvalgte folk, så da får man bare dra til Sions fjell og ta på seg “kippaen” eller hva det heter, leke jøde og be ved Klagemuren, selv om Paulus sa at en kristen mann som ber med hodeplagg på hodet bringer skam over sitt hode, og så drar de rett hjem og leser om Paulus påbud til kvinner i forsamlingen (hold munn og ta på skaut), og lese Det gamle testamente med andektighet. På Sandvik Folkehøyskole var det i fjor (eller forfjor… årene og tårene går så fort) en pinsehøvding som sukket og stønnet overfor forsamlingen over at de kristne ikke leser Det gamle testamente nok, noe som er veldig viktig. Han skrek sånn inn i mikrofonen, eller lydfolkene klarte ikke å dempe den, så jeg bare måtte gå ut for å berge hørselen. Sånn ellers var lydfolkene flinke gutter, men det var en liten glipp da. Kanskje fordi mannen var litt tunghørt og ropte litt ekstra mye i forhold til alle andre. Det var Israel han ville at vi skulle lese om og støtte også i dag. På veggen, i gangen ved toalettene – som alle passerte på vei til den store salen for å bli påmint om at dette var et “gudshus” – hang det et stort utskåret bilde av stjernen i Israelsflagget og tekst som oppmuntret til Israels-støtte. Han var hyggelig å prate med på kjøkkenet, så det stod ikke på hyggelighet. Det gamle testamente har jo mye hyggelig å si angående hva man skal gjøre med “jødenes fiender, hedningene” (“Goyim”, som Texe Marrs har forklart hva rabbinerne sier man skal gjøre med, under “Donkey-talk”, som ikke må forveksles med Honkey Tonk ,eller hva det heter eller er… Må sjekke på youtube, for det står nok ikke noe om det i “GT” (er det en bil?). Innen jødedommen er ikke-jøder bare esler som er til for å tjene det jødiske folk som slaver (“Hello Donkey”), noe kjente rabbinere har gått god for, så for kristne er det temmelig dumt å gå tilbake til heksekraft. De som er så interessert i hva Paulus har å si til kvinner burde jo ha fått med seg hva han sa til galaterne: “Hvem har forhekset dere?” De ville gå tilbake til “Loven” og bli rettferdiggjort ved å oppfylle loven (som også innebærer steining av horer, avgudstilbedere (mange kjente kristenspiritister), trollmenn (Benny Hinn) og avkapping av tyvers hender (utallige kristne kjente pinse- og karismatiske forkynnere og healeres hender. Gal 3

Ja, slik er det når pastorene er på jakt etter en mann eller kvinne som kan frelse Israel og deres Sionfjell, Klagemuren, og støtte dem i deres kamp for å få tak i alt Gud har lovt dem (hebreerne), bare palestinerne kan komme seg vekk så de får fjernet den moskeen der, i trosfrihetens navn (rive ned avgudstemplene, bare ikke frimurersystemet). Sions himmelske fjell får vente. Dit kommer man tidsnok uansett. I mellomtiden får man stå på Israels side (stedet som Jesus gråt over; Jerusalem som han ønsket å samle som kyllingene under hønevingen, men de ville ikke, for de ville bare slå profetene i hjel), og USAs utvalgte ledere som bruker å ta seg noen reiser til Jerusalem for å få godkjennelse til å eventuelt bli president, så som hun Palin-dama. Sarah, heter hun. “Du skal ikke ha andre guder enn meg”, er ikke pastorenes favorittvers. De selv er guder, og det blir for skarp konkurranse med “the old man upstairs”. De bedriver politikk, og forteller ikke folk om at de skal søke først Jesus og himmelens rike, men hvem de skal stemme på, enda Jesus ba Satan pelle seg vekk da han fristet ham med “verdensmakt”, for hans (Jesus sitt) rike var ikke av denne verden. Politiske røverhuler, hvor alt man er ute etter er penger, har “frimenighetene” blitt til, i hvert fall de som på død og liv må ha en TV-kanal hvor de får fortelle alle hvor flinke de er til å gi til de fattige, enda Jesus sa at man skal gi sin gave i det skjulte, for hvis ikke har man allerede mistet sin lønn (han veltet pengevekslernes bord, hvor de solgte “duer”; eller “Hellig Ånd -sølvduesmykker” som på Arken i Sverige i “hans hus”. På den måten har man fått en manual til å gjenkjenne hvor “hans hus” ikke er. Jahve bor ikke i Jerusalem. Der er frimurerguden oftest å se i ånden, i henhold til rabbiner Lau.

Dessuten bor ikke Gud i hus bygd av menneskehender, men i menneskehjerter som er lydig Jesus og Hans Far (som har mange navn, men ikke Mammon). At folk som Howard Browne er mentoren til Jan Hanvold burde skremme vannet av de fleste. At han gjerne skulle ha vært på tusen møter med Benny Hinn, som han selv har sagt, er visst ikke noe problem for hans støttepartnere, enda herr Hinn, kristenspiritisten, har sagt at Kathryn Kuhlman kommer med beskjed fra Guds trone til ham; med “ord fra Gud”, og han har nøkkelen til hennes og Aimee McPhersons gravsteder fordi “den hellige ånd hviler over deres bein”. Han går til gravstedene til sine kvinnelige åndehelter for å bli fylt av sin egen personlige “hellige ånd”; som gir ham styrke til å utføre undere så som å få folk til å “dirre i luften”; oppheve tyngdekraften, noe jeg selv så på TV. Han la hånden på en person og personen stod og dirret baklengs i luften som i en “S”, noe som burde ha fått ham til å miste balansen, men det gjorde det ikke. Benny Hinn kunne ha tjent store penger på sirkus og tivoli som slike som får folk til å sveve i luften. Benny Hinn har jo sagt selv at han tror at mennesker har fløyet en gang. Selv tar han bare flyet sitt fra show til show, og får godt betalt, mens han hylles av folk som Hanvold og Co.

Nei, det var nyheter jeg hadde tenkt å legge igjen her.

Informasjon om kjente frimurere innen TV-bransjen m.m.

Tower of Infamy – A Rogues’ Gallery – Texe Marrs

The 700 Club PSYCHICS – Jesus is Savior

Wolve’s In Sheep’s Clothing! – Jesus is Savior

Det første som skjer etter valgseieren er at Trump og Netanyahu føler veldig sterkt behov for å møtes:

Vertigo – Even greater heights for Israel-US ties

Ceasing the Ceasefire – Clashes erupt in Eastern Ukraine

Trump is the Anti-Obama, Just Like Obama Was the Anti-Bush (But It’s All a Con Game)

Trump Effect? New Zealand real estate sees spike in American interest

Open Letter to President-Elect Donald Trump

Did Russia really invade Crimea? And what hath Donald J. Trump wrought?

We “conspiracy theorists” won – so why aren’t I celebrating?

Syrian War Report – November 9, 2016: Russian Navy Is Ready to Strike Terrorists in Aleppo

1933: Trump Elected Chancellor

China’s Growing Amphibious Capabilities (Part 2)

Chemical weapons “red line” crossed in Syria – but not by Assad!

Kung Fu Israeli Adventures in the Mediterranean

COINTELPRO II: The FBI Informant Army and Donald Trump VI (updated)

Syrian War Report – November 8, 2016: Syrian Army Liberates Key Areas in Aleppo City

Former International Court of Justice Judge: Dick Cheney Needs to Be Trialed

Report: US Focuses on Raqqa after Damascus, Moscow Gain Upper Hand in Aleppo

Leader of Hezbollah al-Nujaba: General Soleimani in Iraq

Post-Election To-Do List

For Hanvold og Larsen – og andre: (særlig kristne, i Midtøsten)

Press TV: Duff Buries the Trump/ISIS Lie Machine

Trump is Israel’s puppet – Netanyahu is the puppet master

Hillary vs. Donald: Our Archetypal “Bad Parents

PART I: When America Became the Dark Force

Jeg har vært våken siden klokken fire, og slik har det vært i over en uke, så jeg må ha meg noen sanger til “morrakaffen” (er det rart sangen “Mandag morra blues” ble skrevet?

Hvor mange kommer til å bli husket? Bare noen få (koret består av tidligere Irak-veteraner; soldater)

Shirley Caesar – How Many Will Be Remembered

“Ingen grunn til bekymring”

   Miks – The Winans – Ain’t No Need to Worry

Det var en gang en norsk synsk mann som kom på besøk til en gård, muligens i “embeds medfør”, og så begynte plutselig dyrene på gården å bråke, raute, breke, vrinske og bjeffe – eller hvilke lyder de nå enn hadde – og da svarte han: “De bare ser ‘følget’ mitt.” Er det ikke på tide at norske kjendispastorer kvitter seg med “følget” sitt, i det minste for dyrenes skyld, for at dere ikke bryr dere om mennesker og/eller Jesus har vi skjønt for lenge siden?

 Miks – Heavy Load – Joe Ligon & The Mighty Clouds Of Joy,

Jeg har vært på kun ett møte hos Jan Hanvold i Drammen, fordi det skulle komme en amerikansk mørkhudet sanger dit (vi får ikke lov til si “neger”). Han fikk meg til å gråte, for han sang “køntri”. Egentlig var det fint, og egentlig var det ikke “Køntrien” som skuffet meg mest, men at da han skulle prate – og tolken tolke – så kniste de så mye i en hel time eller to at de ikke fikk til å si et eneste “vettugt” ord. Og under forbønnen ulte folk rundt meg som ulver. Jeg lurte på om jeg hadde havnet på “asylet”, enda så mye jeg har sett i mitt liv på Livets Ord, Arken, Oslo Kristne Senter, Kristent Fellesskap og en pinsemenighet jeg besøkte (i underkant av ti ganger, før det ble for mye “hodedytting”). Men jeg elsker Rance Allen og hans to biologiske (“kjødelige” er et betent ord i kristne sammenhenger) brødre:

Rance Allen – You make me wanna dance

Make Me Wanna Dance [DVD] – The Rance Allen Group,”THE LIVE

Vi skal ta dere til “det lovte land”:

Les Humphries Singers – We’ll fly you to the promised Land 1971

Les Humphries Singers – We are goin’ down Jordan 1972

Bommet bare litt, men det er helt, helt “ålreit” der, noen ganger:

Ry Cooder, Terry Evans – Down In Mississippi

Crossroads Soundtack – Down In Mississippi – Ry Cooder

Jeg kan ikke få sagt det nok mange ganger eller understreket (med rødpenn) hvor ekstremt viktig det er å se forskjell på “herrens hus” og andre hus av tre, murstein, betong, glass, snø, teltduk etc. Richard Smallwood er en dyktig mann, omgitt av fantastiske sangere som Kim Burrell og Chaka Khan:

The Richard Smallwood Singers “In Performance at the White House”

En av de kvinnelige sangerne i Det hvite hus likner på en av sangerne som er med Jennifer Hudson:

Jennifer Hudson – Where You At LIVE @ AOL Sessions

Og så må man ikke glemme Luther Vandross, noe han ba om:, siden han sa: “Jeg tror på kjærlighetens makt” (den gylne regel):

Luther Vandross: “Take You Out” (Live at Jay Leno)

Ha en fin dag, forhåpentligvis.

Luther Vandross – The Power of Love/Love Power (Live from Royal Albert Hall)

For de som trenger Guds ord på det, de som underviste meg om hva Paulus sier angående at “lovbokstaven (Moseloven) slår i hjel, men Ånden gjør levende (gir liv)”; som er kalt “Frihetens Lov” (som Jesus kom med da han sammenfattet GT i kun 1 regel: “Gjør mot andre det dere vil at andre skal gjøre mot dere” – og fortalte at han var oppfyllelsen av loven; han hadde oppfylt hele loven, så derfor kan vi nyte godt av det og får låne hans “ID” helt ufortjent, og “gjemme oss” i ham, og får nåde kun ved troen på han “på den siste dag” og slipper å stå for dommen; det vil si dommeren Gud og dømmes). Dere sa også at den som omskjærer seg (Moseloven) og prøver å “tilfredsstille Gud” ved å holde “loven” kan bare huske på at man blir aldri rettferdiggjort av gode gjerninger, uansett hvor hardt man prøver, men kun ved Guds nåde i Jesus. Har dere glemt det, når dere tar på dere en gammeltestamentlig hatt og ber ved Klagemuren? Dere har gått tilbake til Det gamle testamente og søker ikke Sions Himmelske Fjell, men et jordisk fjell ved det jordiske fjell.

Hebr 12,22

Nei, dere er kommet til fjellet Sion, til den levende Guds by, det himmel…

Jak 1,25

Men den som ser inn i frihetens fullkomne lov og fortsetter med det, blir…

Jak 2,12

Etter frihetens lov skal dere dømmes, etter den skal dere tale og handle.

Romerbrevet 2

   12 Alle som syndet uten loven, skal gå fortapt uten loven. Og alle som syndet under loven, skal dømmes etter loven. 13 For det er ikke de som hører lovens ord, som blir rettferdige for Gud. Nei, de som gjør det loven sier, de skal kjennes rettferdige. 14 For når hedninger som ikke har loven, av naturen gjør det den sier, er de sin egen lov, enda de ikke har loven. 15 De viser med dette at lovens krav står skrevet i hjertet deres. Om det vitner også samvittigheten deres, når tankene deres anklager eller forsvarer dem. 16 Dette skal bli klart den dagen Gud ved Jesus Kristus dømmer det skjulte i menneskene, slik jeg har forkynt i mitt evangelium.


Jødene og loven
17
 Og nå, du som kaller deg jøde: Du stoler på loven og er stolt av din Gud, 18 du kjenner hans vilje og kan avgjøre hva som er rett, fordi du er opplært i loven. 19 Du er overbevist om at du kan være en veileder for blinde, et lys for dem som er i mørke, 20 en oppdrager for uforstandige og en lærer for umyndige, fordi du i loven har det rette uttrykk for kunnskap og sannhet. 21 Du som vil lære andre, hvorfor lærer du ikke deg selv? Du som forkynner at en ikke skal stjele, stjeler du? 22 Du som sier at en ikke skal bryte ekteskapet, bryter du ekteskapet? Du som avskyr avgudene, plyndrer du templene deres? 23 Du som er så stolt av loven, du vanærer Gud ved å bryte loven. 24 Det står skrevet: Guds navn blir spottet blant hedningene på grunn av dere.


    25 Omskjærelsen gagner deg nok, men bare hvis du holder loven. Bryter du loven, er du som en uomskåret. 26 Men hvis en uomskåret holder lovens bud, skal han ikke da regnes som omskåret? 27 Den som er uomskåret fysisk, men oppfyller loven, skal dømme deg. For du bryter loven, enda du har lovens bokstav og er omskåret. 28 Rett jøde er ikke den som er jøde i det ytre, og rett omskjærelse skjer ikke i det ytre, på kroppen. 29 Jøde er den som er jøde i det indre, og omskåret er den som er omskåret i hjertet, ved Ånden og ikke ved bokstaven. Han får ikke ros av mennesker, men av Gud.

   Miks – Chicago The Band “You’re The Inspiration” 1992

Jan Hanvold lytter ikke til noen råd fra andre, bortsett fra sine mentorer Howard Browne og John Arnott.

Benny Hinn er hans store telt, som han sier “Jeg skulle gjerne ha vært på tusen møter med Benny Hinn.”

Jeg kjenner igjen veldig mange av navnene på denne listen. De ble omtalt som “Guds Generaler”, bøkene deres solgt på Arken i Sverige og på Livets Ord (og Oslo Kristne Senter i Norge). Noen av dem ble også invitert til å tale på deres konferanser, som årets store “happening”.

Viktig oversikt:

Allen, AA

Arnott, John

Avanzini, John

Azusa St. Mission

Bakker, Jim

Bickel, Mike

Branham, William

Bright, Bill

Brownsville Blessing

Browne, Rodeny Howard-

Cain, Paul

Campbell, Miss Ivey

Campus Crusade for Christ

Capps, Charles

Cardale, Mrs.

Cerullo, Morris World Evangelism, Inc.

Chevreau, Guy

Cho, Paul Yonggi

Clark, Randy

Coe, Jack

Copeland Kenneth

Crawford, Florence L.

Crouch, Paul

Deere Jack

Dollar, Creflo: World Changers Ministry

Dortch, Richard

Dowie, John Alexander

Dupont, Marc

Evans, Jennie

Falwell, Jerry

Farrow, Lucy

Foursquare Gospel Church

Grant, Jr., W. V.

Grace Ministries

Hagee, John: Cornerstone Church

Hagin, Kenneth

Hickey, Marilyn

Hill, Steve

Hinn, Benny

Holy Trinity Brompton (UK)

Howard-Browne, Rodeny

International Charismatic Bible Ministries (ICBM)

Irving, Edward

Jones, Bob

Joyner, Rick

Kansas (Metro) City Fellowship

Kenyon, Essek

Kilpatrick, John

Kinchlow, Ben

Kuhlman, Kathryn

Latter Rain Doctrines

Lea, Larry

Mainse, David 100 Huntley

McPherson, Aimee Semple,

Meyer, Joyce

Montanus  Montanism

Ozman, Agnes

Parham, Charles Fox

Paulk, Earl: Chapel Hill Harvester Church

Pensacola Blessing

Popoff, Peter

Price, Fred Crenshaw Christian Center

Promise Keepers

Rex Humbard

Roberts Oral

Robertson, Pat

Ryle, James

Schambach, Robert William

Schuller, Dr. Robert: Hour Of Power

Scotland, John

Seymour, William

Sharon Bible school

Sizelove, Rachel A.

Smith, Miss Mable

Strader, Karl: Carpenter’s Home Church

Strang, Stephen, Charisma Magazine

Swaggart, Jimmy

Tilton, Robert

Toronto Blessing

Vineyard

White, John

Wimber, John

Woodworth-Etter, Maria

2:50

Les Humphries Singers – We’ll fly you to the promised Land 1971Les Humphries Singers – We’ll fly you to the promised Land 1971 We’ll fly you to the promised land The promised land. We’ll fly …

4:33

That Will Be Good Enough For Me – Rance Allen (Stax Profiles)6:06

Rance Allen – That Will Be Good Enough For Me

Med den “gudsfrykten” og verdensmesterånden som våre pastorer og prester viser frem, er jeg overbevist om at jeg ville ha vært i bedre “hende” om Mr Bean hadde vært pastoren min på Livets Ord, Arken i Kungsängen, Oslo Kristne Senter på slutten av 80-tallet og Kristent Fellesskap både her og der. Klissent Fellesskap har dere gjort det til.

1:24

British actor Rowan Atkinson or Mr. Bean once saved a plane after the pilot fainted!

6:07

British Airways safety video – director’s cut

Det finnes en sang som “heter” “Go back to where you once belonged…” Get Back. The Beatles. Er dere ikke klar over at dere har forvillet dere vekk fra den eneste åndelige piloten som kan frelse dere, Jesus Kristus? Var dere noen gang hos ham, så dra tilbake, hvis ikke gå til han nå, mens det ennå er tid.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s