Smellvakre Breiflabbkvinner i stilettsko

Slike som ikke “fikser livet sitt”…?

 

Som Gordon Duff sa skal jeg prøve å si det “kort (med få ord) og søtt” (keep it short and sweet), hvis du ikke gidder å lese hva jeg sier. Det er en advarsel til slike som kommer i samme situasjon som meg.

Enda du kanskje er av typen som stryker alle barneklær, vasker barnet ditt hver eneste dag fordi det er nødvendig – siden han eller hun tisser på seg både i våken og sovende tilstand – og vaskemaskinen din går døgnet rundt av den grunn, siden du kanskje også har andre barn enn bare den funksjonshemmede, så må du være klar over at de som skal steppe inn og “hjelpe” deg med avlastning kommer til å nagle deg til veggen med beskyldninger, hvis de gjør en dårlig jobb selv og ditt barn blir sykt, stresset o.l, og de ansatte klager på dem som sjefer; avlastere og “reservemammaer”, som de kaller seg. De må finne en syndebukk for å redde skinnet selv, og det blir foreldrene. Det er derfor de fører nitidig (nid-tidene) Svartebok over alle feil du gjør, men Svartebok om deres feil som “omsorgsarbeidere” finnes ikke, da deres overkjørte ansatte slutter på dagen og ikke tør åpne kjeften, siden de tross alt trenger å finne seg nye jobber med forhåpentligvis bedre sjefer. Stakkars (voksne) barn som sitter igjen på avdelingen, med 30 personer på “rullerende”-mammaskift til å passe på dem. Hvem var nå egentlig mammaen min, og hvor ble hun av? “Han er en av `farene´mine…”

Hvis ditt barn sitter på kjøkkenet og det er dårlig lys der så du ikke så flekken på skjorta og du sender ham eller henne av sted til skole eller avlastning og tisser på seg på vei inn i drosjen, så er du en “dårlig mor”, enda ditt barn nesten får eksem fordi du bader det så mye av nødvendighet. Når barnet får røde hender, enda du smører barnet hjemme og de glemmer det på skole og avlastning, så er det kun du som får skylden. Dette handler også om Breiflabber innen helsevesenet som sitter på Mottak og Utredning og bare lengter etter å komme seg hjem og ta seg en røyk i sofaen, mens barna deres er ute og leker selv (fordi de klarer seg uten foreldrene som “body-guarder”), og sier til deg når du gråter av utmattelse og ber om omsorgslønn fordi ditt liv er blitt for slitsomt pga nattevåk at du hverken får studert eller jobbet: “Du må vite at det er slitsom for ALLE å ha barn…”, mens de spytter et par tusenlapper etter deg i omsorgslønn som ikke engang dekker en fjerdel av hva de tar fra deg i husleie i din kommunale bolig (samme gjeng). Det er “Stilettsko”-kvinner, men jeg finner de ikke like tiltrekkende som Billy Joel gjør. Jeg liker bedre “indianerkvinner” med flate sko, slike som Trump kjører over, fordi han har lært det av Netanyahu. (Var dette kort nok, Gordon Duff?) Derfor bruker jeg bare slike sko, for jeg har funnet ut at det finnes ikke noen mann på denne jord som fortjener at jeg ødelegger føttene mine for ham. Jeg har uansett for små pupper til at de skal få “tenning”. Jeg er jo bare et kjøttstykke, som skal bruke hodedekke og holde kjeft i menigheten, i tillegg. Dessverre sett på som “hodeløs”, men med mann som hode. Derfor liker vil å si: “No head, no head ache.” Igjen, er det rart at kvinnene dro ut til øya “Lesbos”? De sier at vi tenker med det vi sitter på…

De sier “gjerrig som en skotte”, “sinna som en tyrk”, “gullig som en nordmann (svensker som synes vi er søte, naíve nordmenn der vi går i “klogger”; tresko, og Marius-genser på forretningsoppdrag i utlandet, og ikke like kjekke og proffe som de selv) – og, ja, eller som Jahn Teigen, som liker å oppholde seg lykkelig i Sverige, sa i sin sang om dem. Men han mente det ikke; “I really didn´t mean it” (Luther Vandross).

Her kommer et tidligere innlegg som jeg postet på denne dato:

 

Mens vi venter på froskene, les i Trusesvarteboka?

Nyheter

20.04.2017 10:26

Publisert

Om verdensmestrene som er for godt utdannet til å ta feil

(Trusesvarteboka står nederst)

 

Siden jeg har skjønt at det er bortkastet tid å snakke til folk som synes det er mer spennende med søte Facebook-historier om franske katter som kan snakke eller noe i den dur, i stedet for å vite noe om hvem det er som tar livet av oss alle, selv om vi tror at vi sitter trygt på våre norske berg, så vil jeg til slutt ta med disse stykkene som er svært viktige for de som fortsatt er villige til å være åpne til sinns for noe annet enn ting som er på analstadiet, hvor de tydeligvis sitter fast. Tiss og promp er alt som er gøy her i livet. Det er fint når ingenting annet er morsomt, ja – men ikke særlig livreddende når man står foran en verdenskrig og de fleste av våre journalister enten er på pilgrimsferd til Jerusalem, Mekka eller mediterer i damp i Buddha-/New Age-buler for å “forget about life for a while”, som Billy Joel synger. Han var forresten god medisin å ha etter kristenspiritist Kent Simpson som hørte fra “Gud” via sin avdøde bestemor, som Jan Hanvold slapp løs på skandinavisk kristenhet. I det minste har herr Simpson mer manerer enn Hanvolds mentorer dr. Howard Browne (restituert satanist, nå med positivt gudefortegn), som har det med å skrike “Fire” (Poff-poff) veldig høyt, for å få opp stemningen, selv om Kent antydet at jeg har Jesabels ånd da jeg kritiserte visse ubibelske ting han gjorde. Ni år med å lytte til Billy Joel (siden 2008) var bedre medisin enn 9 år med en kristenspiritist for min åndelige helse.

Hvis det er katter dere vil ha, så skal dere få det, mens vi venter at dere skal bli ferdig med å beundre og kline med froskene… hvem de nå enn er. De koster noen tiere å kjøpe i hylla, men vil til slutt koste en mer enn bare blusen/skjorta hvis man spiser dem.

Jeg fikk en kommentar fra en blogger som jeg tror kalte seg selv for “Hillary Clinton”, men det er mulig jeg tar feil. Uansett, dette var hva han skrev til meg, og her er mitt svar, nederst:

Postet: 19.04.2017 14:36

Du burde kanskje kastet bort noen år på å lære deg en akademisk debattforum. Da ville du samtidig lært at vi aldri hadde valget mellom beste og nest beste kandidat. Vi måtte velge mellom en ærlig forretningsmann som hadde tette bånd til Reagan og den mest korupte kandidaten noen sinne, som lovet å angripe Russland. Med hjelp av korupt media og en hat kampanjen uten sidestykke skulle krigen mot Russland alt være i box. Helldigvis var amerikanerne lei meningsløse kriger.

Godkjenn Opphev Slett Svar Vis svar (2)

19.04.2017 16:21

 Hvem var den ærlige forretningsmann?

Skriv ny kommentar Lagre og publiser Avbryt

09:58

Slett

 Problemet for “dere” amerikanere er jo at de lyver så øynene snart spretter ut av øyehulene deres, så hardt som de strever for å se troverdige ut, uten å blunke. Journalist Jeff Rense presenterte forretningsmannen Trump som hardt arbeidende, med veloppdratte, like hardt arbeidende barn; en mann som ville bygge grenser i sør mot innvandrerne og begrense Obamas frie innslipp av “uvettede (usjekkede bakgrunn) immigranter, som i all hovedsak var muslimer, siden Obama har bevist at han i antall helst ikke vil ha kristne, ikke engang fra Syria, noe man jo kan forstå hvis han er muslim, når man ser på hva kristne i USA støtter. Trump sa at NATO måtte begynne å betale regningen selv for krigene de fører, men ombestemte seg da han ble valgt. Han ville tenke på de næringsdrivende og kjempe mot fascistiske TPP, men har kommet på å innføre noe enda verre. De eneste han ikke vil ha i landet sitt av innvandrere er de som måtte være så rasende på hva USAs terrorpartnere har gjort i deres land, at de ikke skal få trøst hos Onkel Sam, eller hva han heter. Han slipper kun inn “flyktninger” fra USA-brothers in arms -land. Gordon Duff i VT kommer til å fortelle en helt annen historie om Trump, som jeg tror mer på.

Når det gjelder Hillary Clinton så er hun imot hva Israel gjør i Palestina, mot palestinere, i motsetning til Obama og Trump som deler raust ut store pengegaver til landet/samarbeider militært med Israel i sin kamp om full kontroll over alle land i Midtøsten, som det eneste demokrati som de påstår finnes i omegnen (ledet av kommunister, Netanyahu, som er kjent for å vise respekt for ingen andre enn jøder, og stort sett kun slipper inn IS-soldater for å hjelpe dem på sine sykehus før de sender dem tilbake til slagmarken i Syria eller Irak – i godt samarbeid med Obama). Hillary Clinton lo av måten Muhammed Gaddafi (unnskyld ev. feilstaving) ble drept på, og konsekvensen av hennes politikk ser vi nå i Europa. Han var et skjold mot røverbandene, og nå er det fritt fram, og Vesten og IS koser seg i Libya. Hva hun gjorde i Texas mot David Koresh-sektens barn har Texe Marrs skrevet om. Selv sektmedlemmer har krav på å ikke bli henrettet av sine statsledere uten rettssak, på slik en bestialsk måte som hun kommanderte politiet til å gjøre. Gordon Duff forteller om de positive sidene med henne, og kanskje har han rett, men tilgi meg, akkurat nå husker jeg ikke hva det var, men jeg tror faktisk at Republikanerne er ti reiser verre enn demokratene, men jeg ville ikke ha stemt på noen av dem. Jeg stemmer ikke KrF eller Ap elle noe annet i Norge heller. Uansett teller ikke min stemme for dere, for jeg er bare en dust uten Master i deres øyne, så de får alle bare kjøre vårt land i senk i fred, og “gratulerer” med å ha kastet våre forfedres kjære Jesus i dass… Nå sitter vi igjen med et land som er mer kommunistisk enn noe annet. Kall det “kommunisme light” eller “sosialisme XXL dynket i chilipepper”. Vi har en Høyreregjering som har ødelagt for oss vanlige folk så vi ikke kan få oss boliger (utedass) uten å være milllionærer (Willoch), og som flyr på Bilderberger-møter sammen med Frp og Kongehus-representanter (?), så “løkk på reisa!”, som mamma sier når hun er irritert og kanskje klappet seg bak en sjelden gang for å demonstrere hva hun mener, når ord blir fattige og hun sier hun skal “Go West”, når vi spør hvor hun skal hen (fjelltur alene). (Trusesvarteboka er nederst på siden)

Det rare tilfellet Tulsi Gabbard og andre terrorfortellinger

The Strange Case of Tulsi Gabbard and other Tales of Terror

By Gordon Duff, Senior Editor on April 19, 2017

by Gordon Duff, VT Sr. Editor  … with New Eastern Outlook, Moscow

Gordon – 1969

[ Editor’s Note: This is another classic dot-connecting piece by Gordon. He has the ability to do material like this due to his photographic memory, with total recall of anything he has ever seen, read or heard. The bedrock of this was his 245 hours of postgraduate credits at Michigan State, where he taught for twelve years.

Over the years, he became known as one of those rare people who can brief someone literally on the spot on deep background on a huge array of subjects. And that list of topics grew as the decades went by.

In fact, those talents are the foundations of what friends VT has in high places, as they have enjoyed many of these on-the-spot briefings that they cannot get anywhere else. These friends have helped us hold the wolves at bay.

And last, this article is number one on NEO now. Enjoy, as it is an excellent read… Jim W. Dean ]

*

–  First published  …  April 16,  2017

History was changed, once again, on this day

In 1968, Democratic Senator Robert Kennedy, an anti-war candidate, was the front-runner in the presidential race. The party had revolted against President Johnson, forcing him to drop out of contention, and America got behind an anti-war candidate who surged ahead in the polls. He was quickly murdered.

Americans had gotten used to this solution being used, after all we had lost his brother John and Martin Luther King. The least well-kept secret at the time was that organized crime along with the oil and defense industries ran Washington and would murder anyone that got in their way.

There are more players to consider but little has changed, no, it has actually gotten much worse. There is a modern day “Robert Kennedy” out there, it’s Tulsi Gabbard, under attack by the jackals in Washington, perhaps not a big enough target, not yet anyway, for them to kill. We must wait and see.

 Les resten:

The Strange Case of Tulsi Gabbard and other Tales of Terror

A WORLD WAR III SCENARIO?

Trump-administrasjonen lyver om Nord-Korea på vegne av Israel

The Trump administration is lying about North Korea for Israel and the Neocons

By Jonas E. Alexis on April 19, 2017

Sure, North Korea has been making a lot of noise, but does that give America a license to start a war? And, as Bruce Cumings of the University of Chicago has pointed out, don’t we all know by now that America has been provoking North Korea since the beginning of time?

The man who conned American voters for Israel and the Neocons

is now leading America to a confrontation with North Korea.

…by Jonas E. Alexis

Yes, the Trump administration is lying about North Korea. In fact, the US has been lying about North Korea since the beginning of time. The Trump administration is just following the lies that its predecessors had relentlessly repeated.

Bush branded North Korea (along with Iraq and Iran) an “axis of evil” in 2002[1] and repeated the mantra in 2008, five years after he literally created chaos in Iraq and sent a six-trillion dollar bill to the American people who were still trying to feed their families. Many of those people have lost virtually everything, largely due to the economic collapse that followed the Iraq war. Bush didn’t give a flip about those people.

According to the “Bush doctrine,” North Korea, Iraq, and Iran were deliberately starving their citizens, exporting terror virtually all over the world, and covertly collecting biological, chemical and nuclear weapons in order to bring about complete destruction in the Western world and indeed the Middle East.

“I will not wait on events while dangers gather,” Bush said then, “I will not stand by as peril draws closer and closer. The United States will not permit the world´s most dangerous regimes to threaten us with the world’s most destructive weapons.”[2] Bush said during his State of the Union address:

Les resten

Afghanistan: Trump’s Mother of All Cover Ups

Syrian War Report – April 19, 2017: Is ISIS’ Baghdadi Detained?

NEO – Key Americans in the Berezovsky Trap

Creepy Bill O’Reilly oozes slime at two college co-eds (re: 9/11 Reichstag Fire)

Dumb and Dumber: How Zionist lies about Syria and fake news will make you laugh again

Israel is mad and sad because Western leaders have yet to start World War III in Syria

By Jonas E. Alexis on April 20, 2017

ISIS has used chemical weapons not once or twice but fifty-two times in Iraq and Syria! Neither the Israeli regime nor its puppets in the United States have ever said that the West needs to remove those weapons from ISIS.

 

…by Jonas E. Alexis

You can’t make this stuff up. Israeli officials have been running around like wild buffalos saying that the West needs to disarm Syria of its chemical weapons once and for all.[1] Nikki Haley, a representative of the regime and a thoroughly Zionist and mindless puppet,[2] has stepped up to the plate and declared that the U.N. must act according to human rights principles.

Les resten

U.S. and Turkey Have Long been Aware of ISIS’ Chemical Weapons

Fox to O’Reilly: “You’re Fired!” Next: Trump?

EPA “Sanity” May Damage Children’s Brains & Kill Wildlife

Travel packing tips from Veterans Holidays

Government, Religion and War

Bill Gates warns terrorists could weaponize smallpox

The Life of an American Jew in Racist Marxist Israel

Asia Pivot: Trump Associates Use ISIS For Destabilization in Indonesia

Russia: US Backed Terrorists Enticed Kids with Chocolate, then Killed Dozens of Them

“Send Trump To School,” as Moron Flubs Korea-China History

Big Stories the Controlled Major Mass Media refuses to report truthfully

The Debate – Syrian president has no motive to use chemical weapons

By Jim W. Dean, Managing Editor on April 20, 2017

– First published and aired …  April 14, 2017 –

This is the claimed scene of the gas bomb strike, but the damage is clearly not from an aerial-dropped munition

The United States has recently launched a cruise missile attack against a Syrian army base in Homs Province in response to an alleged gas attack that killed over 80 people in the town of Khan Shaykhun, Homs Province. Washington has pointed the finger of blame at the Damascus government for the Idlib tragedy, without proving any proof to support its claims.

Syria has denied any role in the purported chemical attack, with President Bashar al-Assad calling for an impartial investigation into the deaths in Khan Shaykhun. To discuss the issue, Press TV has interviewed Jim W. Dean, managing editor of the Veterans Today from Atlanta.

Les resten

Joh. Åpb. 16 – FROSKENE OG KONGENE FRA ØSTEN

  6 For de har utøst de helliges og profetenes blod,
          og blod har du gitt dem å drikke.
          Det er som fortjent!»
 7 Og jeg hørte alteret si:
          «Ja, Herre Gud, du Allmektige,
          sanne og rettferdige er dine dommer.»
 8 Den fjerde engelen tømte sin skål ut over solen. Da fikk den makt til å svi menneskene med ild,  9 og menneskene ble svidd i voldsom hete. Likevel spottet de Guds navn, han som hadde disse plagene i sin makt, og de vendte ikke om så de ga ham ære.
    10 Den femte engelen tømte sin skål ut over dyrets trone. Da ble dyrets rike lagt i mørke, og folk bet seg i tungen av smerte. 11 Men de spottet himmelens Gud for smertene og byllene sine, og de vendte ikke om fra sine gjerninger.
    12 Den sjette engelen tømte sin skål i den store elven Eufrat. Vannet i den tørket bort, så det kunne ryddes vei for kongene fra Østen. 13 Og jeg så at det ut fra dragens og dyrets og den falske profetens munn kom tre urene ånder som lignet frosker. 14 Dette er demoniske ånder som gjør underfulle tegn, og de drar ut til kongene i hele verden for å samle dem til krigen på Guds, Den allmektiges store dag.
    15 – «Se, jeg kommer som en tyv. Salig er den som våker og tar vare på sine klær, så han ikke må gå naken og vise sin skam.» –
    16 Og åndene samlet kongene på stedet som på hebraisk heter Harmageddon.
    17 Den sjuende engelen tømte sin skål ut i luften. Da lød det fra tronen i tempelet en høy røst som sa: «Det er skjedd!» 18 Og det kom lyn og drønn og tordenbrak, og et kraftig jordskjelv som det ikke har vært maken til så lenge det har levd mennesker på jorden ? så kraftig var det. 19 Den store byen ble kløvd i tre deler, og folkeslagenes byer ble lagt i grus. Gud glemte ikke det store Babylon og lot det få begeret med hans harmes og vredes vin. 20 Hver øy ble borte, og fjellene forsvant. 21 Fra himmelen falt store hagl så tunge som en talent ned over menneskene. Men de spottet Gud for plagen med haglet, for plagen var stor og forferdelig.

Mysteriet om Babylon er løst:

Solving the Mystery of Babylon the Great – Texe Marrs

(Bob Dylan skrev sangen til sin sønn, ikke til Babylon)

Bob Dylan’s “Forever Young

Luther Vandross with Stephen Stills

Wild Cat Blues

Chaka Khan – Untill You Come Back To Me

Abraham, Martin and John

Smokey Robinson Performs at the White House 

Shirley Caesar with Joe Ligon – He’s Got It All In Control

Fred over Lillepusis minne. Hun er nå på de evige jaktmarker, for hun var en flink musejeger.Hun hadde en tøff hverdag som “annenrangs”, siden Gammelpusi, hennes mor, ga henne inn med labben (kloa) hvis hun prøvde seg på matfatet først, men jeg prøvde å kompansere med å gi henne mye kos.

Hun hadde slikt et godt lynne at min eldste datter fikk lov til å bruke henne som hodepute i senga. Gammelpusi har blitt roligere på sine eldre dager, men tålte ikke at man kom nær pattene eller føttene hennes. Slik går det når de blir sterilisert fordi de føder fire unger hver, hvert halvår… Mye finn.no-utlevering av hårdotter er slitsomt i lengden, særlig når de aner uråd og gjemmer seg i skråninger og stup når de interesserte dukker opp, og matmor må finne dem…


Fotografier © lyttlitt.blogg.no (De slettet bloggen min)


Gi meg penger så jeg kan få kjøpt meg en sannhetorakelavis, da…

Jeg må jo ha min daglige andakt, siden det er den eneste jeg får i det offentlige rom hvor det er forbudt med andre guder.

Billy Joel – Piano Man (from Live at Yankee Stadium)

Stakkars, stakkars amerikanere. Nå skjønner jeg mer av hva dere har måttet gjennomgå av mafiaen. Men som Obama sa: “Frihet er noe man må kjempe for.” Hvor mye han kjempet for det, får heller Gud ta seg av å bedømme, ikke jeg. Salig er den som ikke setter sin lit til noen mann (man er lik menneske).

Heavy Load – Joe Ligon & The Mighty Clouds Of Joy,

Takk for nå. Le videre i fred. Godt hvis man kan ha vært til nytte for noe, i det minste.

Ap-ledere koser seg like mye som Obama nå:

Gunnar Stavrum:- Skatteplanlegger og skattemoralist

Trusesvarteboka (med bremsespor)

 

Jada, det sprengbygges på alle bauger og kanter her, men har du sett på hva det kommer til å koste med den skyhøye “fellesgjelden” i borettslaget, så man sitter igjen med kun råd til 20 kvadratmeter for en familie på mer enn tre, som man heller ikke har råd til, når banklånet kommer i tillegg hver måned. Dette kommer minst 30 år for sent for mange, særlig når til og med styremedlemmene i f.eks støttegrupper for familier med handikappede o.l. bor i kommunale boliger fordi de ikke var så “ressurssterke” at de hadde to personer som hadde jobb og fast inntekt, hvis de i det hele tatt hadde mulighet til å ta seg jobb pga krevende omsorgssituasjon og “omsorgslønn” nok til å lage seg spikersuppe av. Man får ikke engang startlån, kun indeksregulert husleie fra kommunen som følger markedspristakster for sine husmenn. Rosenrøde drømmere. Jobber man for kristne arbeidsgivere kan man like godt gå og grave for seg selv, som mamma sier, siden hele vinninga da vil gå opp i spinninga på et sted som tiltrekker seg psykopater som møll til ilden i lederstillinger, og dottene (svidd møll) ikke tør å motsi en gudsmann, fordi de da har Jesabels ånd (selv hørt) og dermed er arbeidsledig, siden “pastor vil være pastor til evig tid, inntil det motsatt er bevist” nedskrevet i statuttene (og arbeidsmiljøvernloven er fy-fy). Er det rart at køene er lange hos Fattighuset? Ikke alle får sosialstøtte eller har krav på arbeidsledighetstrygd. Har man flaks sender de bekymringsmelding til barnevernet hvis man søker om sosial- eller bostøtte fordi de ser hva deres egen grådighet får å si for de handikappede: “Slitne, arvede truser.”

De ser bare det de ønsker å se, når de frykter for sine egne stillinger. “Der inne” i det kommunale og “statlige” miljø har de nesten sikret sine stillinger på livstid, og hjelper hverandre når de dummer seg ut eller gjør så ille ting mot andre at de burde ha fått sparken. Den hjelpen får ikke de som blir utsatt for det. Hvis de har krefter og evne til å snakke norsk, må de banke i bordet selv, overfor disse som sitter med “doktorgrad” eller tror de er spesialister på f.eks autisme som nyutdannede vernepleiere eller likende. De signerer ting de ikke har kunnskap om uten engang å lese det de signerer, sjekke ting på forhånd eller tenke over om de kan ta feil og hvilke betydninger dette får foreldre og deres barn.

For eksempel ville de ikke se alle de nye trusene. Er det ikke lov å tenke økonomisk hvis en “rik” onkel kaster masse klær når han flytter fra huset sitt som man har vasket for ham? Med omsorgslønn lærer man seg å tenke økonomisk, og sper på de nye klærne man handler med å ta imot hvis man får tilbud om avlagte klær fra nær familie. Når ble det en synd å tenke økonomisk? At de har så god lønn at de kan handle alt nytt, kun har lekre nye truser og ingen gamle og kan reise vekk i feriene kan de jo bare takke sin store intelligens (utdannelse) og Gud for.

For det andre kan de også spørre seg selv om hvorfor minst ti ansatte sluttet under deres lederskap på en avdeling fordi de ble så dårlig behandlet, noen på dagen, og de kan spørre seg selv om hvorfor et handikappet barn som hadde vært renslig i to år ble dårlig når han kom under deres “eksellense” og ikke begynne å kaste lort på foreldrene med å si at man er “bekymret” for deres ve og vel; om vi skal takle hans aggresjon (som resultat av vantrivsel hos dem) så det vil gå ut over hans søsken, noe det aldri har gjort. Vi bruker ikke dem som avlastere, og han har aldri slått dem. Når den første lortkastingen ikke fungerte overfor barnevernet, måtte man finne all annen dritt man kunne klare å hoste opp, så som “gamle truser”. Jeg har sett barnevernsdamer himle med øynene overfor “bekymringsmeldingssendere” som er redde for å miste jobben sin fordi de har behandlet min sønn og andres handikappede barn på en “uutdannet” måte, så det var fare for liv og helse. Hun ville ikke gi spesialseng til et barn som smeller hode i veggen og bruker hjelm; “Dere må ta til takke med hva vi har…”, sa hun, “den bekymrede verdensmester i vernepleie”. Faren snakker nok norsk til hennes medsammensvorne på Mottak og Utredning til at noen med hjertelag der (usikker på hvem) tok affære, siden de begynte å se et mønster…

Til slutt får man brev i posten: “Jeg har fått tilbud om en jobb som jeg bare ikke kan takke nei til”, etter at hun nærmere et halvt år ikke hadde fått lov til å ta seg av de handikappede barna på avdelingen hun før hadde ledet, fordi hun ikke var skikket til å ta seg av dem, og måtte holde seg til bokføring. Hun hadde jo vært så flink til å føre Svartebok over alt galt foreldre gjør, så hun fikk nå brukt sin erfaring på bokføring til noe mer konstruktivt. Noen tror de er verdensmestre i å peke ut dårlige foreldre, til og med før de selv har fått barn. “Nei, man må bare tilgi og velsigne”, som de sier i menighetene.

Er man riktig, riktig heldig får man seg et krypinn i himmelen uten “Helse og Omsorgs – Mottak & Utredningsrepresentanter for Statens Omsorgsmyndigheter” som dommere over de “ressurssvake (eller mente de åndssvake?), for de har sin egen himmel ovan där som er kjemisk renset for fattiglus, “That will be good enough for me”, som Rance Allen synger om i “Heaven”, hvor det er gater av gull og krystallseter, til og med for slike som oss, med slitte truser. Som Majorstua-damen sa om “de mindre bedrestilte i andre strøk, stakkar”, i filmen Gurin med Reverompa. “Hvis dere bare jobber hardt nok så kommer dere til å klare det her i dette landet”, ringer fortsatt i ørene til de som ikke engang klarer å snu seg i grava lenger, av naturlige årsaker.

Luther Vandross – Live At Wembley – If Only For One Night

Nettavisen: – “Snart balanse i det norske boligmarkedet”

Solan, Ludvig og Gurin med reverompa: Stabbursangerens vise

Originally appeared at FAP News (Federal Agency of Political News). Translated by Julia Rakhmetova

If we mark the hottest points of the 21st century on the world map, they will take the shape of a crescent moon, enveloping the European Union and Russia with fire.

The ancients knew that “saying something occured after an event doesn’t mean it occured because of that event”. And this was often true. But what if events which are not just similar, but form a common canvas, happening within the same four or five days in different countries?

Les resten:

Halvmåne-hat:

Hvem er neste etter Frankrike, Belgia, Tyrkia og Kazakhstan?

NATO avkledd som hvem “vi” er:

NEO – Operation Barbarossa II: The Yanks In Their Armoured Parade

Mai 2017:

NEO – If NATO wants peace and stability it should stay home

By Jim W. Dean, Managing Editor on May 30, 2017

by  Ulson Gunnar,   … with New Eastern Outlook, Moscow

[ Editor´s note: This is a hoot. NATO´s well-funded PR stooges, from the RAND Corporation no less, are pitching NATO as the only qualified entity to provide “security” in Libya, Syria and Iraq. If you are thinking that is a Saturday Night Live stand-up comedy routine, so was I.

Les resten

Radical Islam: King Salman as the Caliph of Sunni Muslims

Radical? Zionist Book Burner More Likely

Satanists are responsible for chaos in the Middle East

PressTV – Former US national security adviser Brzezinski dies at 89

Updated for Memorial Day, Trump Drop the Hammer: Vietnam Combat Disabled to Lose Benefits

Rance Allen – “Jeg klarer meg med himmelen”

Rance Allen – That Will Be Good Enough For Me


Det finnes høyhælte breiflabber både i hannkjønn, hunnkjønn og transkjønn-kretser (jeg sikter ikke til damene i Luther Vandross´show.)

15:03

Luther Vandross – Live At Wembley 1987- Give Me The Reason, I Really Didn’t Mean It, Never Too Much

Som mor eller far til et handikappet barn får du mange oppgaver i ett:
Vaskeribetjent
Mor, far, omsorgsgiver
Påkleder
Personlig hygene-vasker (hjelp på badet med kroppsvask, eventuelt “tørke” dem bak, hele livet, som om du har en baby som aldri blir voksen, skifte bleier i årevis)
“Room service”, rombetjent, skifte på våte senger hver dag, eventuelt vaske avføring fra gulvet
Mate for hånd, eller lage mat for dem, instruere dem i alle ting
Passe på at de ikke blir påkjørt med det samme de går ut av døra
Jeg kunne ha listet opp mye mer, men de som vet hva jeg snakker om trenger ikke det. Resten får prøve å forstå før de slenger altfor mye med leppa, særlig hvis de jobber på Pleie og Omsorg/Mottak eller på NAV.
5:02

Whitney Houston – I Will Always Love You [Final Scene of The Bodyguard]

R.I.P Whitney. This video’s for you and your fans. You will be missed. All rights of this song and clip to their rightful and …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s