Verdens farligste mann – Semion Mogilevich – og SnoppChat i bur

Vet du hvem “de store gutta (fra Calcutta) er?

Dette stykket til Gordon Duff er så eksplosivt at man lurer på om man burde be eller synge “The Lord’s Prayer (Patti LaBelle)” etter å ha postet link til det, eller “Fader Vår” – som det heter på norsk – bønnen som pappa ofte ba sammen med meg i oppveksten. Han brukte å knele ved senga, ta mine to små hender inni sine to store, og be den sammen med meg. Andre ganger ba han en bønn på nynorsk, og den har jeg glemt (ikke fortrengt). Noe med “Gud Fader i Det Høye”, men det heter kanskje “høge”, ikkje veit æ. Klarte å få 5 i nynorsk (berre flaks, som Severin Suveren sa da han ble reddet på fjellet i tåken). Min mor sang “Kjære Gud jeg har det godt”, og den har jeg lært mine barn. 3 i bokmål. Ingen sekretærjobb på meg, nei.

Når jeg tenker etter så har politikk interessert meg “midt bak”, helt til ca rundt 2005. Da begynte jeg å lese Dagen. Hjemme leste jeg Dag og Tid (bra avis), Vårt Land og Vesterålen (som jeg foretrakk, altså sistnevnte, som var mer lettlest for en tenåring). I Sverige leste jeg Expressen (og “Gula Tidningen”, for jeg var mer eller mindre konstant på flyttefot), blant annet fordi noen hadde svenske nyheter altfor høyt på hver kveld pga tunghørthet, eller sang og ba høyt i tunger i dusjen kl. 6 om morgenen, og jeg kom hjem fra vaskejobb kl. 1:30 om natta). I Norge kjøpte jeg VG, Dagbladet eller Aftenposten, og visste ikke forskjellen på noen av de, bortsett fra at en svensk “tros-/karismatisk forkynner” på Veitvet Senter (en frimenighet) var rystet over at så få leste Aftenposten der. Det var nummeret før man lurte på om dette var en synd. Kanskje så de bare på NRK og TV2, som jeg? (Ikke så mye annet å få inn på TV i Nord-Norge på den tiden, hvis man ikke hadde parabolantenne.) Jeg har flyttet litt frem og tilbake, som “fløttsame”. Min mor hadde mange sider med mitt navn i adresseboken sin, og den svenske postmannen skrev iltert på gul lapp til meg, klistret på et brev fra mamma: “Vart bor ni ägentligen??!!” Min mor lo så hun “grein”, da hun hørte det. Smultringene og de andre julekakene som hun hadde bakt til meg kom fram, og for å blidgjøre den gamle trivelige gubben på godt over 80 år, gav jeg boksen til ham. Jeg hadde tettet vasken hans med brøddeig den siste gangen jeg prøvde å bake brød selv, i 1990. Han helte Plumbo i vasken, men nesen rett over og nesegrevet hans ble ildrødt. Han så litt sur ut, men mamma holdt på å få latterkrampe på telefonen da hun hørte om det, enda hun er et veldig medfølende menneske.

Etter det begynte jeg i raskt tempo, mange ganger pr dag, å lese The Washington Post (særlig Non Sequitur og Zits var favorittene), The Washington Times, The New York Times, CNN og CBS. Særlig sistnevnte likte jeg godt, for de har så mange utrolig sjarmerende programledere, særlig han man kan dra på tur med. “On the road” med Steve(-n), tror jeg det var (Ikke Steven Forest), og hun som var på hageselskap hos Oprah, og mange flere. I The NYT har de noen fantastiske naturprogrammer (små “snutter), som jeg elsket, av og med en mann med en behagelig måte å snakke på, James Gorman (om “humla”). Jeg var fast leser av The White House Blog, hvor de også postet veldig bra musikk til tider (black heritage og sånt), under Obama-perioden. Men så begynte jeg å bli bekymret, for iblant fant jeg skremmende informasjon, både hos Fox News og The Washington Times (som eies av Moonie-sekten), som fikk meg til å “google” ting. Da fant jeg Texe Marrs og Jeff Rense (og The Daily Sheeple, m.fl), og via dem Veterans Today, noe jeg er veldig takknemlig for. “Vi ser stykkevis, som i et speil”, noe Paulus var inne på.

Selv om min mormors bror var Stortingspresident og leder for KrF i sin tid (er død nå), og det også er en tidligere samferdsels- og forsvarsminister på den siden av familien, så var politikk så uinteressant for meg at jeg kan telle de gangene jeg har stemt ved Kommune eller Stortingsvalg omtrent på én hånd, og det er snart 30 år siden jeg fikk stemmerett. Min tro på Jesus, musikk og det jeg leste i Det gamle og Det nye testamente og ting om landet Israel var mye mer interessant for meg. Det er da man begynner å “diskutere” på Kristenbloggen, og begynner å lese The Jerusalem Post (hovedkontor i USA) og noen israelske aviser som er litt vanskelig å uttale. I TJP var det en interessant rabbiner som kom med historier jeg aldri hadde hørt før. Jeg er evig takknemlig til Texe Marrs som oppklarte det hele for meg, angående jødedommens Babylonske Talmud. Men det kommer tider da man må “tenke sjæl”, selv om det er flott å ha lærere. Det er alltid lurt å tenke seg om til enhver tid, selv om det noen ganger “røyner hardt”, tror jeg pappa kaller det (fikk “Skriv nynorsk, snakk dialekt” -knapper til å ha på brystet i tenårene fra ham som jeg la i skuffen, selv om jeg snakker dialekt og nekter å krype for østlendinger og bare for svensker siden de var dessverre ute av stand til å forstå min nordnorske dialekt, men kun svensk som jeg la helt over til og så gav meg ros: “Din norska förstår vi bäst av allas här”; det vil si nærmere førti nordmenn på Arlandas Inrikeshall. Jeg skjønte ingenting, siden jeg snakket svensk til dem.)

Hvis bare Dagen og MIFF, og alle andre, kunne ta seg “umaken” med å lese dette stykket, så ville dere ikke trenge lure på hva det er med Trump og russerne, hvorfor Yitzak Rabin ble myrdet, og mange svært andre viktige ting. Og husk at Gud sa at man ikke skulle frykte mennesker (menn, for det er en snare å være styrt av menneske-/mannefrykt), men heller Gud (som har makt til å kaste de onde i helvete). Dette stykket er viktig for meg å poste, siden jeg i mine tidligere blogger og blogginnlegg har postet Wikileaks-informasjon, som jeg nå angrer på. Men alle små elver utgjør en stor å, og mange små biter blir til et stort puslespill – så får man ta vekk de bitene som ikke passer, for de kan være fra et helt annet (noen andres) puslespill, stygt som bare juling og ikke til å henge på veggen. Gutter/menn ønsker ofte å være som amerikanerne, innehavere av alt som er “størst og flottest” (amerikanske predikanter: “Min Mercedes er større enn din Mercedes). I går hørte jeg en vits om en kortvokst mann, og jeg husker ikke helt sikkert hvor han kom fra, som oppsøkte “Jinny” eller “Genie”; “ånden i lampen”, for å få hjelp. Han gned og gned, men det tok så forferdelig lang tid å få gnidd ordentlig slik at den kom ut, så ånden var visst litt misfornøyd, og sa derfor: “Du får bare ett ønske oppfylt, siden dette tok så lang tid (2000 år?)” Vanligvis gav han folk tre ønsker oppfylt. Den kortvokste tenkte hardt og lenge: “Jeg ønsker meg en penis som er så lang at den når helt ned til bakken.” Så hørtes det et “Svusj…”, “Snapp” og så var ånden borte og tilbake i lampen, og der stod han med 15 cm lange føtter. Det kan være farlig å lide av havesyken.

Og nå har jeg endt opp med en helt totalt avsmak for alt som heter politikk. Det tok meg over 12 år å komme så langt, og jeg er gladere enn noen gang over å ha blitt likeglad og lar humla suse i fred, så lenge den finnes. Nå har jeg i det minste vært så heldig å fått leke med de “store gutta”; og linket til deres informasjon:

Gordon Duff is a Marine combat veteran of the Vietnam War. He is a disabled veteran and has worked on veterans and POW issues for decades.

Gordon Duff is an accredited diplomat and…Show More

View Latest Posts >>>

CIA Head, Pompeo Leaked Fake “All Clear” to Media in Russiagate Coverup

By Gordon Duff, Senior Editor on February 27, 2017

Pompeo works under Spicer, not as CIA head, but White House hack

CIA Director Mike Pompeo, pimping for Russiagate as Sean Spicer lackey

By Gordon Duff, Senior Editor

A report today in Axios outlines what has to become a call for a special prosecutor and should well bring about the resignation of CIA Director Pompeo as well.  The only thing keeping the indictments from piling up at this point is an active criminal coverup being orchestrated from the highest levels of the White House.

This is the story the Washington Post carried about this incident

Les resten om:

The Judeo-Russian Mafia

From the Gulag to Brooklyn to World Domination

CIA Head, Pompeo Leaked Fake ‘All Clear’ to Media in Russiagate CoverupOm Israels mange lovbrudd overfor internasjonale bestemmelser i Syria:

Israel’s Security Services: Doing what they please – Duff on Press TV

Vietnam-veteran Duff forteller sannheten om generalenes svik, og hvorfor de ble blåst i filler i sine “funk holes”-beskyttelsesgraver (reddharene som ikke ville slippe lidende soldater inn). Soldatene hadde ingen utrustning, vern, klær, manglet mat, fikk aldri dusje, hadde aldri fri, måtte kle seg i avdødes muglende klær og fikk aldri assistanse “fra oven”. Resten av reddharene som aldri løftet en finger og bare satt i dekningsgravene og koste seg, mens de sparket ut sårede soldater, ser man nå i ledende posisjoner i Det hvite hus sine korridorer og i andre “elitehaller”, og de kom seg dit ved å vasse i uskyldige menns blod; de unge som ble sendt ut i krig uten noen for form støtte. Reddharene fikk medaljer for ting de aldri hadde utført. Rystende historie fra virkelighetens verden:

NEO – The Joke of America’s Military Rule

By Gordon Duff, Senior Editor on February 27, 2017

by Gordon Duff, VT Sr. Editor  … with New Eastern Outlook, Moscow

___________

VT’s Col. David Hackworth (r) in Vietnam

[ Editor’s Note: This is another classic Gordon, with more than a dose of anger, as he asks the tough questions of the Afghanistan and Iraq war vets why when they came home no one told about what was really going on inside those wars.

The difference of course, with Vietnam, was the difference between drafted combat troops and “professional soldiers”. There was nothing like we saw when those returning from Vietnam played a key role in exposing the truth about that war.

There were a few officers, just a few, like Colonel David Hackworth, who wrote a number of well-received books on the war, but ended up paying a big price, living in exile in Australia.

The stolen honor via the combat medals, the ones especially handed out to many officers to polish up their résumés for future command, Gordon describes below. He should know. He typed up a dozen bronze stars, the fill-in-the-blank kind, where the combat action description was the same for all, and likewise for three silver stars.

Those files are still there in the archives, waiting to be found so the recipients can all be asked what a coincidence it was that they all had done exactly the same thing to get their awards. No one would probably ever want to go digging, though. But I can´t help but wonder how many would want to give them back if asked to… Jim W. Dean ]

____________

Les resten:

NEO – The Joke of America’s Military Rule

“We had no home front
We had no soft soap
They sent us Playboy
They gave us Bob Hope
We dug in deep
And shot on sight
And prayed to Jesus Christ
With all of our might”

“…And we would all go down together
We said we’d all go down together
Yes we would all go down together”

Billy Joel – Goodnight Saigon (from Live at Shea Stadium)

Alenebyen

Billy Joel – Allentown

Flere nyheter:

Is Trump making Israel great again?

Guardian: Trump’s Congress speech was a heroic effort in contradiction and cliche

Dr. Preston James: Viktig info om politikk mikset med religion og media:

Det babylonske sluttspill, helvete på jord

Babylonian Endgame – Hell on Earth

OBS:

Exclusive: Russia Issues Ultimatum to Turkey

Deadly US raid on Yemen produced no major intelligence

Russia, China block bid by Trump to impose UN sanctions on Syria

The Unified Field – Allen L Roland, Ph.D

Vladimir Putin to New World Order agents: Syria still ain’t for sale

Iraqi War Report – February 28, 2017: Storm Of Western Mosul

Norske mediers kilde:

Hvite Hjelmer…”og vinneren er…alt annet enn sannheten 

White Helmets…and the winnner is…anything but truth”

Den britiske banks eiere, Rothschild-familien, bruker John McCain som en nikkedukke:

The Rothschilds Own John McCain

Syria Blocks Turkish Backed Militants, or are they maybe ISIS?

It’s a Bad Idea. There’s a Better Solution!

Erdogan Leveraging Russia and US on Syria, the Usual Double Game

NEO – Does Flynn Exit Aid World Peace?

Syrian War Report – February 27, 2017: Intense Clashes Between Syrian Forces And Turkish Proxies In Tadef

Anti-Semitism’ Is Morally and Intellectually Imploding

Hacksaw Ridge wins two Oscars

The Wines of Portugal, a History

Bassam Abu Sharif: American alliance is ready to open battles with Tehran

Breaking: Syria Fears Betrayal by Russia as Turkish Air Attacks Intensify

Exclusive: White House Uses Illegal Wiretaps, Intimidation to Block FBI Probe Into Illegal Russian Contacts

Father of Slain SEAL Won’t See ‘Bungler’ Trump

Economic Cost of Immigration

Explaining the California Assault Rifle Laws

VT Damascus Attacked, Round Up the Usual Suspects

Gen. McMaster is right! There is no ‘radical Islamic terrorism’

Russia: Trump Turns to Fake Intel Groups, Cash Driven Privatized Scamsters

Russian Press Turns on Trump: Trump Hands Latin America to China, Pure Incompetence

Trump’s Addiction to Fakes: Russians Humilate Trump Over Sweden and ‘Fake Fox’

Trump’s racist hate speech incites murder

Two Days After Trump Sends General to Meet Turks, They Block Euphrates River, Crushing Aleppo

   Miks – Joshua Ledet – Without You

   Miks – Joshua Ledet – “I’d Rather Go Blind” – American Idol: Season 11 – Top 3

  Miks – Live From Daryl’s House feat. Aaron Neville – “One On One”

   Miks – Live From Daryl’s House – “All By Myself

Trond Viggo Torgersen – Tenke Sjæl

Björn Afzelius – Tusen Bitar 

(FOTO AV MIN “APEKATT-GORILLA” med korte føtter som satt i glasskapet på æresplass mangler dessverre)

Kommunikasjon er viktig: Snakk (tala) om det, snälla… Mitt namn är Snoppchat. Personlig info: Jag är jätteträvlig och himmla mära proffs och international än dom *#%!! norrmännen som inte vet att “klä” sig… (i motsetning til mange andre er jeg glad i svensker, så dette er ikke netthets eller hatprat).

Billy Joel – Big Shot (Live From The River Of Dreams Tour) 

Travellin’ Strawberries: Spikk A Bitte Little 

The Prince Of Egypt – Playing With The Big Boys

Yolanda Adams – The Lord’s Prayer 

Carola & Per-Erik Hallin -Vilken värld det ska bli 

The Canton Spirituals – Father I’m Coming Home

Det var her jeg oppdaget Chaka Khan, som jeg var sikker på var pakistaner, men hennes beste-/oldemor var indianer.

Jesus shows up at Oprah’s Legends Ball (i ånden)

Aretha Franklin – Never Gonna Break My Faith (Live At 2008 Grammys)

Bebe Winans and Aretha Franklin, Madison Bumble Bees, Clark Sisters and Trin-i-tee 5:7, Israel and New Breed

Ha det bra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s