Take 2 med tannlegen og “kladden”

26.11.2017:

Da jeg skulle se over alle mine blogginnlegg (i mine forrige blogg som her er “gjenpostet”) for å prøve å finne og rette flest mulig egne skrivefeil, gav jeg meg i kast med et innlegg som jeg trodde var postet, men bare var en kladd. Derfor ble det to historier om samme episode, hvor tannlegestudenter fikk instruksjoner fra en veldig mild lærer, som først stresset meg litt fordi jeg ikke orket å smile like bredt som han, siden jeg hadde hatt forferdelig tannverk i to måneder og til og med våknet opp om natten med smerter som var så intense at jeg bare måtte “knaske” smertestillende, og alt dette skjedde “bak min rygg”. Han stod der og snakket om meg og andre pasienter og deres reaksjoner og hvor viktig det er med kommunikasjon. Førsteinntrykket er ikke alltid rett. “Å, her kommer det en sånn kjekkas-østlending, som er `profesjonelt hyggelig´ igjen….”, tenkte jeg. Han var jo så mild og snill i måten han underviste på, at det var nummeret før jeg ble rørt, og snudde helt om på flisa innvendig. Han imponerte meg med sin oppførsel. Denne er mer utdypende av hva som skjedde, og til og med Billy Joels “I love you just the way you are” var en slags terapi mens jeg satt der og ventet på tannbehandling, noe jeg lengtet etter.

“Take 2”:

CIAs blåkopi-plan for ‘nedleggingen’ av regimet i Syria -…

USA-støttet terrorisme

17.02.2017 08:44

Publisert

CIAs blåkopi-plan for ‘nedleggingen’ av regimet i Syria – Forklaring av den milde “tannlege”, Jim Dean

Helt “knocked out” (med tennene i behold), Noble Norge? Slutt å skreve sånn (bare et tips fra en erfaren ‘hore’: Det sømmer seg ikke)

I går var jeg hos tannlegen. Han var høy, tynn, kanskje i slutten av femtiårene, blond eller grå (så ikke etter) og profesjonelt hyggelig da han hilste på meg, og jeg prøvde å dra litt på smilebåndene for å være like høflig som han. Så spurte den søte utenlandske andre tannlegen meg, som kunne ha vært min sønn, om jeg var nervøs. “Nei”, svarte jeg, som sant var. “Noen kjente sykdommer, bruker du medisiner?” “Nei”, igjen (bare Paracet og Ibux for tannverk).

Etter at den eldste tannlegen hadde vært der en stund oppdaget jeg at han var veldig tålmodig med de yngre og forklarte ting, og han fulgte grundig med på alt og alle. Kanskje er han litt sånn “psykologaktig”? “Det støre øyet” inntar deg mer enn smilet. Hvis man ikke smiler (like bredt) tilbake så er det kanskje noe feil med hodet eller følelseslivet på en? (For å slippe slike “psykoblikk” er det lurt å smile – hvis man klarer – i fall det ikke skulle komme helt av seg selv, uten at man engang trenger å tenke på forhånd at man bør smile, siden ikke alle er “born in the USA”. Bare et lite tips fra en som stort sett bare smiler når jeg føler for det.)

“Hun der er takknemlig for å få hjelp med tennene sine, men det er det ikke alle som er for noen blir sure fordi de først får vondt etter at de har vært her, siden de ikke engang var klare over at de trengte rotfylling…”, sa han til noen andre i bakgrunnen. Fordelen med meg var altså at jeg er klar over at jeg har tannverk (knasket smertestillende i én og en halv måned døgnet rundt), mens de som ikke er klar over det kan være mer brysomme når man får de på telefonen etter behandling og de (nesten) er sure fordi de lurer på hvorfor de plutselig fikk så vondt (hadde tannlegen gjort noe feil?), så det er veldig viktig å forklare pasienten hva man gjør og hva som er feil, før og mens man gjør det (for å slippe “bekymringstelefoner” i etterkant).

Jeg merket jo fort at han “blonde” var profesjonell, lærer og flink til å viderføre sin kunnskap til neste generasjon. Så skulle han sjekke hva den utenlandske tannlegen hadde gjort med meg, og han fikk skryt av “sjefen”. Det var deilig å kjenne at smerten var borte, og jeg kikket på den kjekke unge mannen med arabisk navn på skiltet som minner meg om min nevø med et vennlig blikk. “Blonden” satt bak meg og la hånden sin på min høyre skulder mens han snakket med de andre og forklarte ting, og jeg ble overrasket over min egen reaksjon. Det føltes som balsam. Hadde han varme, helbredende hender (jeg var ikke anspent på forhånd engang)? Jeg bruker ikke å bry meg noe særlig om om folk hviler hendene sine på meg, men hans hånd var faktisk deilig å ha på skulderen, enda jeg ikke var nervøs, og varmen gikk rett ned i magen, øvre del. Han var ikke engang “min type”, bare helt vanlig, pen tannlegemann, så “betatt” var jeg ikke (så ikke kom med noen beskyldninger her). Noen mennesker er bare så spesielle at man tenker “Mild”, “O, milde måne”, “O, milde Jesus, du som sa(g-)de”, selv om han skrubbet innsiden av jekselen min med en tang, for å fjerne karies før man rotfyller, “blondinen”, altså. Jesus er vel mer som han arabiske, antar jeg, i hårfarge – i hvert fall mens han var på jorden (han har visst grått hår nå). Mens jeg ventet på at den sorthårede, som også hadde vært både mild og flink, skulle bli ferdig med dataen hørte jeg Billy JoelsI love you just the way you are” på høytaleranlegget, og det var jo koselig, selv om han har sagt at han vanligvis tenker på om han skal spise favorittmåltidet sitt som han skal spise etter showet mens han synger den sangen, for det er lett å miste konsentrasjonen (å “føle” ting man synger, hele tiden). Det er bare Jesus som kan love everbådy ålveis, liksom. Til og med etter dommedag.

Deretter gikk jeg en salig tur uten tannverk og så på skigåere som “telemarket” seg bortover løypa (menn i tette tights, i rødt, hvitt og blått -drakter), men ikke slik menn ser på vakre (les: “velformede”) damer med støtdempere på badestranden, og tenkte over hva jeg skrev i går. Jeg anbefalte Gordon Duffs artikler og Mike Harris sin radiokanal. Jeg tenkte på Jim Dean, redaktøren i VT: “Hvorfor anbefalte jeg ikke ham, han er jo den mildeste av dem alle og like dyktig og kunnskapsrik som Gordon Duff? Han har jeg aldri hørt snakke om kristne på den måten som f.eks Gordon Duff gjør, og Ian som kaller “evangelicals” for nazister, selv om de sikkert kan ha rett og Jim Dean sikkert har gjort det samme han også, så er det noe så mildt over ham… (Sukk, nummeret før “Jeg er glad i deg…”). Men jeg kjenner ikke karen, men herved anbefaler jeg også hans artikler på det sterkeste. Når jeg tenker etter hvem som har gitt meg “tannlegehånd på skulderen” -følelsen av alle skribentene på VT, så er det disse tre karene (Ian er veldig kunnskapsrik, og er den eneste engelskmannen jeg vet om som jeg elsker stemmen til; veldig behagelig, men etternavnet hans har jeg problemer med å huske, noe all bør få med seg; Grønn-hælg). God helg, forresten, for dette blir mitt siste innlegg:

PS: Jeg elsker kun min mann (ingen pågående “fjernforelskelse”), og jeg er faktisk i stand til å føle kjærlighet eller det å være vennlig innstilt overfor mange mennesker (også av forskjellige religioner eller politiske oppfatninger) selv om det noen ganger “røyner hardt”.

Noen av de mildeste (i sin omtale av kristne) hos VT (Ian Greenhalgh omtaler dem som “nynazister”):

Preston James, Ph.D

Jim W. Dean, Managing Editor

Ian Greenhalgh

Richard Edmondson – Veterans Today

(Jesus er først på listen, men en enn så lenge “usynlig” vinner)

5,000 people expected at NOI 9/11 truth event this Saturday

NEO – The Terrible Price of the Mosul Operation

Exactly Who Is It that is in “Denial?”

The Jacksonian Era and the Trumpian Interlude!

Breaking: The Idiot Can’t Even Read

Press TV: Is Bibi tapping into Trump’s mental illness?

Syrian War Report – February 16, 2017: Pentagon To Deploy Conventional Ground Forces To Syria?

Viktig:

BREAKING EXCLUSIVE: Trump wants Zionist Mercenary Kapo to Control All US Security and Intel Functions

UPDATED: FBI interviewed ex-US national security advisor Flynn

Why US concerned over Hashd al-Sha’bi possible deployment to Syria?

The Destruction of Dresden

Veldig viktig – og avslørende:

New Declassified CIA Memo Presents Blueprint for Syrian Regime Collapse

By Jim W. Dean, Managing Editor on February 16, 2017

Missing from the CIA wall are the countless victims murdered under the pretext of defense

Written by Brad Hoff; Originally appeared at The Libertarian Institute,

via Southfront

Brad Hoff is a native Texan and US Marine veteran who, after leaving the military, began wandering around the Middle East, eventually making Syria his second home.

__________

Obama gets his affirmative action Nobel Peace Prize

[ Editor’s Note: It is always nice to start off the day with a declassified CIA report. Incredibly, most of this kind of material is ignored by mainstream media because it does not feel the public has the historical education and background to be interested or even to understand, so they stick with the current news for the predictable readership.

VT is the opposite, as we consider having a steady stream of declassified proof of our main themes to be like a visit from the tooth fairy, but for grownups. Brad Hoff put the grunt work into bringing this material to us, because the main conclusion, that the overthrow of Assad through Western exploitation of Syria’s religious and sectarian divides, could produce a radical Islamic State situation, which would be much worse for the US and the region.

As we all know now, that is the path our Nobel Peace Prize former president chose to take. He hooked up with the NeoCon desire to “redo” the Mideast and Israeli’s pathological hatred for not only Assad but Syria’s successful pluralistic society, to do exactly what this report warned against.

Of course, what is still classified is the answer to why was the analysis presented below ignored, when the golden rule is usually “don’t make things worse than they are”. The trick to surviving such geopolitical mistakes is to classify background reports like this, so you can pretend that “downside scenarios”, like we have seen, came as an unexpected surprise.

The public ends up getting shafted twice. A major geopolitical mistake was made with long-lasting consequences – not only for the people most affected, the poor Syrians who had evidenced one of the most harmonious multi-ethnic and religious countries in the Mideast, but for the region as a whole and even Europe – with the emergence of a powerful Islamic State.

This could never have been done without the well-orchestrated and very criminal State-sponsored support for proxy terrorism of the West, Israel and the Gulf States, a cancer that the world public must find a way to rid itself. And the challenge there is to face squarely having a discussion of sovereign immunity continuing for such activity, a place where few dare to go, other than VT… Jim W. Dean ]

Les resten (artikkel):

New Declassified CIA Memo Presents Blueprint for Syrian Regime Collapse

Denne karen, Ledet (19), fikk meg til å le og smile – helt uten “planlegging” for noen fantastiske sangere. Det er til å legge seg helt flat av (i “tannlegestolen”) deres:

Joshua Ledet When A Man Loves A Woman Top 11 AMERICAN IDOL SEASON 11

Joshua Ledet – “It’s a Man’s Man’s Man’s World” – American Idol: Season 11 – Top 4

Joshua Ledet – “If You Don’t Know Me By Now” – American Idol: Season 11 – Top 8 

Jacob Lusk Final Hollywood Solo “A Song For You”

Sjekk også den bassisten…

American Idol 10 Top 11 – Jacob Lusk – You’re All I Need To Get By 

Jacob Lusk Performs “Feeling Good” at the Unmask Heart Disease 2015 OSCAR Masquerade Ball  

Joshua Ledet – “A Change Is Gonna Come” – American Idol: Season 11 – Top 7 

“Vil du se meg inn i øynene, så gjør gjerne det…”

http://www.bobdylan.com/songs/workingmans-blues-2/

Wanna look in my eyes, please do
No one can ever claim
That I took up arms against you
All across the peaceful sacred fields
They will lay you low
They’ll break your horns and slash you with steel
I say it so it must be so

Bob Dylan -Working Mans Blues

Nydelig sang!

Just The Way You Are by Billy Joel with Lyrics!!!Enjoy and check out my channel for many more lyric vids! Subscribe for frequent lyric videos. No copyright infringement intended.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s