Sponsingen av ‘Den amerikanske kanal’ på grensen til Mexico som knytter Gulfen via Stillehavet til USA fikk Lee Wanta fengslet

Ekte menn (tøffe gutter) har ikke tid til romanse (“skitprat”). La oss ikke kaste bort tid på å snakke rundt grøten. La oss gå rett på sak (dette er ikke en strikkeklubb for damer). Nitty Gritty (strip to the core). Man må lære seg å forstå hvordan menn tenker. Det er det den amerikanske drøm handler om. Hardt arbeide. Få ut skurkene, inn med englene som i “Bonanza”. Skuespilleren “Adam” sluttet i serien fordi han ikke likte hvordan de romantiserte historien i indianerepisodene. Hva han syntes om Mexico-episodene, vet jeg ikke. De kan slippe å bygge en mur i sør, så da blir ingen sur’…? Bare “narkomennene” som møter en overkontrollert dør. – Men det takler de sikkert; å få kontrollen på “sin side”, da blir de blide (“man” i Bibelen = menn/mennesker, og kvinner medregnes noen ganger, når det passer for mennene).

Trump annonserer Mexico-invasjon

Report: Trump Announces Invasion of Mexico 

Russian’s Boast of “AK Superiority” over AR

Are the Russians souring on Trump? ‘Worst so far’: Trump ‘hangs up’ on Australian PM after heated call, report says

Trump Transition Team Contacted personally by Lee Wanta (Part II)

4
336

by  Preston James

 

In Part I, it was disclosed that Lee Wanta has personally contacted the Trump Transition team and informed them of his well-engineered plan to construct a state-of-the-art high speed Maglev railroad across the USA, paid for from his funds held at Argo Trust.

The Transition Team is now aware that Wanta is ready to begin construction as soon as the Trump Administration flexes its muscle to provide access to his funds now frozen in Argo Trust run by Trustees Hayden, Bush and Cheney (without Wanta’s permission).

But there is even more to this story.

Not only did Wanta inform the Trump Transition Team of his well-engineered plan for this much needed Maglev Railroad, which would provide an immediate 2 million good-paying job opportunities, he also informed them of a previously secret plan to build an “American Canal” connecting the Gulf through to the Pacific Ocean.

This canal would follow the border of the USA with Mexico and would remove the need for an expensive wall. Instead, bridges would be constructed at several key points for approved crossing and customs inspection.

 

Les resten:

Trump Transition Team Contacted personally by Lee Wanta (Part II)

Gun Play Dayze, Duff and Chet on Elite AR Platformz


Speedy Gonzales

– har møtt “den amerikanske drøm” (drømt om Trump, men man kan dvele for lenge ved “de gode gamle”, og morgendagen trenger ikke nødvendigvis bli så ille som den kan se ut som med “lave skyer”, som i Pochahontas-filmen).

Gloria Estefan – Here We Are (from Live and Unwrapped

Som en kilde klar og ren…

Trump on meeting with black pastors: ‘I saw love in that room’ – CNN.com

Kjærlighet Fra Gud – Tine

Take Me to the River – Al Green

Gladys Knight “Midnight Train/Nitty Gritty/Grapevine” (2010)

Billy Joel – Keeping The Faith (from Live at Shea Stadium)

River of dreams -mannen drar nå til Den Grønne Bukt – og tenk om Al Green kunne ha vært med?

(video):

Feb 01, 2017

Billy Joel To Play Lambeau Field June 17, 2017

Levende vann?

Johannes 4

Jesus fikk nå vite hva fariseerne hadde hørt: at han vant flere disipler og døpte flere enn Johannes.  2 Riktignok var det ikke Jesus selv som døpte, men disiplene hans.  3 Da forlot han Judea og dro igjen til Galilea.  4 Han måtte reise gjennom Samaria,  5 og der kom han til en by som het Sykar, like ved det jordstykket Jakob ga sin sønn Josef.  6 Der var Jakobskilden. Jesus var sliten etter vandringen, og han satte seg ned ved kilden. Det var omkring den sjette time.

     7 Da kommer en samaritansk kvinne for å hente vann. Jesus sier til henne: «La meg få drikke.»  8 Disiplene hans var nå gått inn i byen for å kjøpe mat.  9 Hun sier: «Hvordan kan du som er jøde, be meg, en samaritansk kvinne, om å få drikke?» For jødene omgås ikke samaritanene. 10 Jesus svarte: «Om du hadde kjent Guds gave og visst hvem det er som ber deg om drikke, da hadde du bedt ham, og han hadde gitt deg levende vann.» 11 «Herre», sa kvinnen, «du har ikke noe å dra opp vann med, og brønnen er dyp. Hvor får du da det levende vannet fra? 12 Du er vel ikke større enn vår stamfar Jakob? Han ga oss brønnen, og både han selv, sønnene hans og buskapen drakk av den.» 13 Jesus svarte: «Den som drikker av dette vannet, blir tørst igjen. 14 Men den som drikker av det vannet jeg vil gi, skal aldri mer tørste. For det vannet jeg vil gi, blir i ham en kilde med vann som veller fram og gir evig liv.» 15 Kvinnen sier til ham: «Herre, gi meg dette vannet så jeg ikke blir tørst igjen og slipper å gå hit og hente opp vann.»

    16 Da sa Jesus til henne: «Gå og hent mannen din og kom så hit.» 17 «Jeg har ingen mann», svarte kvinnen. «Du har rett når du sier at du ikke har noen mann», sa Jesus. 18 «For du har hatt fem menn, og han du nå har, er ikke din mann. Det du sier, er sant.» 19 «Herre, jeg ser at du er en profet», sa kvinnen. 20 «Våre fedre tilba Gud på dette fjellet, men dere sier at Jerusalem er stedet der en skal tilbe.» 21 Jesus sier til henne: «Tro meg, kvinne, den time kommer da det verken er på dette fjellet eller i Jerusalem dere skal tilbe Far. 22 Dere tilber det dere ikke kjenner, men vi tilber det vi kjenner, for frelsen kommer fra jødene. 23 Men den time kommer, ja, den er nå, da de sanne tilbedere skal tilbe Far i ånd og sannhet. For slike tilbedere vil Far ha. 24 Gud er ånd, og den som tilber ham, må tilbe i ånd og sannhet.» 25 «Jeg vet at Messias kommer», sier kvinnen – Messias er det samme som Kristus – «og når han kommer, skal han fortelle oss alt.» 26 Jesus sier til henne: «Det er jeg, jeg som snakker med deg.»

Jesus og samaritanene 

27 I det samme kom disiplene hans, og de undret seg over at han snakket med en kvinne. Men ingen av dem spurte hva han ville eller hvorfor han snakket med henne. 28 Kvinnen lot nå vannkrukken sin stå og gikk inn i byen og sa til folk:29 «Kom og se en mann som har fortalt meg alt det jeg har gjort! Han skulle vel ikke være Messias?» 30 Da dro de ut av byen og kom til ham.

    31 I mellomtiden ba disiplene Jesus: «Rabbi, kom og spis!» 32 «Jeg har mat å spise som dere ikke vet om», svarte han. 33 De sa til hverandre: «Har kanskje noen kommet med mat til ham?» 34 Men Jesus sa til dem: «Min mat er å gjøre det han vil, han som har sendt meg, og fullføre hans verk. 35 Dere sier: Ennå er det fire måneder til innhøstingen. Men jeg sier dere: Løft blikket og se på markene! De står alt hvite mot høst. 36 Den som høster, får sin lønn og samler inn grøde for det evige liv, slik at den som sår og den som høster, kan glede seg sammen. 37 Her er dette ordet sant: ?Én sår og en annen høster.? 38 Jeg har sendt dere ut for å høste det dere ikke har hatt noe arbeid med. Andre har arbeidet, og dere har gått inn i det arbeidet de har gjort.»

    39 Mange av samaritanene fra denne byen kom til tro på Jesus på grunn av kvinnens ord da hun vitnet: «Han har fortalt meg alt det jeg har gjort.» 40 Nå kom de til ham og ba ham bli hos dem, og han ble der to dager. 41 Mange flere kom til tro da de fikk høre hans eget ord, 42 og de sa til kvinnen: «Nå tror vi ikke lenger bare på grunn av det du sa. Vi har selv hørt ham, og vi vet at han virkelig er verdens frelser.»


Kristen barnesang om Jesus og bønn:  “For hvor to eller tre er samlet i mitt navn der er jeg midt iblant dem” (man trenger ikke dra til et Jerusalemsfjell for å tilbe).

Matteus 18,

20For hvor to eller tre er samlet i mitt navn, der er jeg midt iblant dem.

Melvin Williams featuring Lee Williams – Cooling Water (Music Video)

The Williams Brothers – Cooling Water

The Canton Spirituals Drug me

The Canton Spirituals are an award-winning gospel recording group and are regarded as pioneers in the genre of traditional …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s