Psykopatiens håndhevere…? – En litt mer ‘hardrocka versjon

Hvis man ser på Det gamle testamentes Gud så var Han en som ga mennesker oppskriften på hvordan det var best å leve (de ti bud). Han var utsatt for et kuppforsøk, av Lucifer, hans egen engel som hadde 1/3 av hele himmelens engler med seg på lag mot Gud – fordi de ville innta det høyeste berget, “Tingberget”, hvor Gud troner og “gudene” samles, for de som tror på andre enn Lucifer eller bare seg selv.

– Siden han ikke kunne ha dem der, ble de kastet ned på jorden. Da var alle “bud” glemt, for Satan var så vakker og forførende, som en slange. Siden Gud veldig fort skjønte at dette gikk ikke, gav Han Seg Selv råd, for det var ingen andre å spørre. Han ville vise nåde, siden loven ikke funket, fordi menneskehjertet er svikefullt. Vi liker epler og kunnskap bedre enn lydighet mot Han som skapte og elsket oss, for å si det på “fint”. Derfor ga (liker ikke “ve og ve”) Han en del av Seg Selv, Sitt Eget kjøtt og blod; Jesus, for å vise nåde mot de Han nå tross alt elsket; menneskene. I stedet for å bli “kverket” og “svidd opp på stedet”, skulle vi få sjansen til benådning, hvis vi bare trodde på den lille karen i krybba (og ikke de “vise” menn, for de finnes ikke, og har aldri funtes). – Så, hvis man fortsatt er opphengt med nesegrevet i Det gamle Testamente og ikke ser skogen for bare trær, og ikke vil se siste halvdel av boken som er for vår tid, så kan man jo snakke “godt norsk” (fra levra? Fra fulle folk og barn skal man høre sannheten).

Hvis man synes det å få straff for å drepe uskyldige mennesker med vilje, stjele, lyve (som kan gjøre mye skade), voldta, oppsøke de døde ånder for å gi råd til levende mennesker, ekteskapsbrudd (og andre forbrytelser i henhold til GT-lov), så er alle dommere, jurister og rettssalsmedlemmer (:juryen, som de vil ha fjernet) og den norske lov i dag også “psykopatiens håndhevere”, for de straffer forbrytere. I USA og andre land henretter de forbrytere og gjør seg selv om til “psykopater” (hvis det er slik hardrockeren tenker).

Under loven ble “trollkvinnene/trollmennene” (nekromanene, spiritistene, som holdt til på gravlundene hvor de samtalte med de dødes ånder, slik Benny Hinn sier “den hellige ånd” hviler over hans åndelige helt, Kathryn Kuhlman, sine “bein” og han derfor har nøkkel til gravstedet hennes hvor han går og blir fylt av “ånden”) straffet ved steining, og synes man at det å steine dem og horer/horebukker er galt av Gud i gammeltestamentlig tid, så kan man være glad for at Jesus dukket opp i historiens landskap. Gud hadde ikke hjerte til å se på all avstrafningen, og gjorde en ny pakt (fra “dødens lov” til “frihetens lov”; nåde pga tro på denne karen):

Jesus hindret de skriftlærde “lovfortolkerne” i å steine en “hore” som de etter all sannsynlighet selv hadde ligget med. Det var da vår tidsregning begynte, pga at Jesus hadde en helt ny tankegang: Ikke drep noen. “Den som er uskyldig av dere kan kaste den første stein…” (alle hadde brutt ett eller mange paragrafer i loven). Det var da vel ikke så ille, ikke engang for en hardrocker? Vi skammer oss sånn over Jesus at vi ikke vil ha ordene “f.Kr.” i våre leksikon.” Hvordan skal dere feire år 2017, hundreårsjubileumet for den gang “noen” tok livet av 66 millioner kristne i Russland? Med en mer vellykket invasjon? Så kan NATO feire det i all fremtid og gjøre det om til en merkedag i kalenderen. Det e’ en skit som gjer sæ.

Man må forstå forskjellen på “Lovens” tid (Gud som dommer i Det gamle testamente) og Gud som “nådegiver” (forhindrer horer i å bli steinet) i Det nye testamente. Nyanser er noen ganger livsviktig, å ikke skjære alt og alle over en og samme kam. Gud var nådig også i Det gamle testamente (Historien om den vakre Susanna, i Daniels bok kapittel 13 – som er fjernet fra “vanlige” bibler, for å beskytte urettferdige dommere som ikke tåler slike krenkelsen å bli tatt med buksa nede.)

Satan, Helvete, blasfemi, drap, selvmord, legendestatus og rosablogg

Kontrastene er store i livet til Kjetil Manheim.

http://www.side3.no/satan-helvete-blasfemi-drap-selvmord-legendestatus-og-rosablogg/3423279467.html

Paul Ung i 1985 – Kvær gång du går ifra mæ tar du en bette a’ mæ me’ dæ – (Kan du “bitte” kom telbake igjænn?)

Det var forhåpentligvis ikke bare i 1985 man kunne få Levende Hjelp?

Live From Daryl’s House – “Everytime You Go Away” 

Chaka Khan – Heaven Can Wait – rare studio footage

Miks – Luther Vandross – Can Heaven Wait

Selv om noen synes det er kult å kaste dødningeskaller til sine “etterkommere” (amerikansk skikk?), omtrent som profeten Elia og Elisja som overtok kappen, og jeg liker hardrock iblant, så kan kanskje også hardrockere forstå at man har forskjellige behov til forskjellige tider, for eksempel hvis man har mistet et barn og ikke føler for å høre på “Death Heavy (dødstungt) Metall” -lyder der og da, eller sånn (hvis man lider av posttraumatisk stress etter å ha vært ute i krigen og er litt lei av metalliske blodige lyder, hele tiden, “liksom, mener jeg” (østlendingsprat)? Du skjønner det, verdens fineste guttebass? Det er ikke vondt ment. Alle har sine behov. Alt til sin tid, noe for enhver smak og anledning. Det kan variere. Som svenskene lærte meg å si: “Smaken är som baken, den är delad”, og så lo “gumman” (den artige gamle dama på ELFA AB rått, og fikk selskap av de fire andre). Om jeg lo, husker jeg ikke, men jeg syntes den var veldig god, derfor festet den seg i topplokket “til evig tid”.

Shirley Caesar – Playground In Heaven Music Video

Billy Joel snakker om blant annet “mentorer”. Jeg satt og tenkte her en kveld på hva Bob Dylan og Billy Joel egentlig har betydd for meg. De var en, tror jeg; Guds medisin, for meg etter å ha blitt utsatt for en kristenspiritist (slike som tar imot råd og veiledning fra de døde via syner og “tiltale” fra den andre siden), som i bunn og grunn er akkurat det samme som en satanist. Bob Dylans musikk trøstet meg, og Billy Joels musikk fikk meg til le. Det var ikke bare “hørselsinntrykk”, men også “synsinntrykk”, fra de begge, som bidro til de to typene “medisin”. For jeg trengte virkelig å “komme meg”. Satanisten var virkelig en “tøff pastill” å svelge, og jeg ble introdusert for ham i Waldemar Thranes gate, av Jan Hanvold (TV-kanalen holdt til der), som så på Texas-profeten som en guru verdt å presentere for det skandinaviske folk. Med hans avdøde bestemor “på slep”, fra oven, som budbringer av “Thus sayth the Lord” -ord. Da vil jeg heller høre på “Billy-Bob”. Det er mer helsebringende. Tross alt. 🙂

Nov 03, 2016

Watch “5 Questions With Billy Joel” By Stony Brook University

Dette er bare “lørdagslunsjen” min, til kaffen, så dere får ha meg unnskyldt, hvis jeg fikk dere til å sette deres i vrangstrupen. Ha en fin-fin dag, med dine venner, hvem de nå enn er. Smaken er som…

Friends On The Other Side – Dr. Facilier

“Psykopati” og “tyranner”, komplimentene hagler fra “den rettroende leir”, som heller vil bygge et land ved bruk av prøverørs- og fostermormetoden, og vil forfølge alle som mener et barn har krav på både en mor og far og prøver å verne om ekteskapet. “Mørkeloftsmennesker” stemper de alle “annerledestenkende” som.

http://www.aftenposten.no/amagasinet/Nina-Karin-Monsen—Vi-som-mener-at-mann-og-kvinne-horer-sammen_-er-tyranner-608221b.html


 

Nyheter fra Veterans Today


“Arab Spring” and the Washington-Brussels-Riyadh Axis

Afraid of What? The Woman Who Accused Trump of Raping Her at 13 Just Dropped Her Lawsuit

WSJ: National Enquirer Shielded Donald Trump From Playboy Model’s Affair Allegation

Admiral Kuznetsov Carrier Group Saved Syria From US Cruise Missile Strikes

Judge warns Trump campaign on voter intimidation in Ohio

Mosul residents storm Daesh-run jail, free dozens of inmates

Syrian War Report – November 4, 2016: Govt Forces Repel Fierce Militant Advance in Aleppo

I thought I was just scared of Trump – but it’s his America I fear

Israeli official secretly visits Dubai: Report

Congressman Ted Lieu: US troops could be prosecuted for Yemen war crimes: Lawmaker

NATO og Tyrkia: På tide å innrømme virkeligheten

NATO and Turkey: Time to admit reality

Shiite militia says it is close to Tal Afar, which Turkey has warned is off limits

Iraqi forces retake new district in Mosul as house to house search for militants intensifies

Russia’s frigate Admiral Grigorovich sets off to Syria

The FBI, the DHS’s Customs and Border Protection, the Secret Service, and the Israelis are in cahoots

Trump rape accuser skips press conference, citing threats

Saudis support Turkey’s hidden agenda to destroy Iraq

Turkish Disinfo: Daesh terrorist leader Baghdadi urges followers to attack Turkey

Iranians had every right to take over US embassy

Political temperature has cooled Down

Det var mye mer gøy å hoppe fra stein til stein i fjæra ved havet hele barndommen, men dette får duge siden man er på Flatlandet. Bedre enn ingenting.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s